Breaking News

Με ενσωματωμένες οθόνες στις πόρτες το νέο Audi E-Tron

Με ενσωματωμένες οθόνες στις πόρτες το νέο Audi E-Tron

Εν όψει της πλήρης αποκάλυψης του νέου E-Tron η Audi ξεκίνησε τη διαδικασία εκ των έσω και κατάφερε ήδη να μας εντυπωσιάσει.

Όπως θα δείτε λοιπόν και στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχει κάτι καινοτόμο στο εσωτερικό του νέου E-Tron, το οποίο παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Αυτό εντοπίζεται στα πάνελ των εμπρός θυρών, όπου υπάρχουν ενσωματωμένες οθόνες. Ο ρόλος του είναι να προβάλουν την εικόνα που καταγραφούν οι προαιρετικές κάμερες που αντικαθιστούν τους παραδοσιακούς πλευρικούς καθρέπτες. Το νέο E-Tron θα είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που θα διατίθεται με πλευρικές κάμερες αντί για καθρέπτες.

Το εσωτερικό του νέου E-Tron συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δυο μεγάλες οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα από τις οποίες ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του οχήματος. Παράλληλα το νέο E-Tron θα μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα της Bang&Olufsen με 16 ηχεία και ισχύ 705 Watt.

Τέλος, η Αudi επισημαίνει ότι παρά τη χαμηλή γραμμή οροφής του E-Tron οι χώροι για τα κεφάλια και τα πόδια των πίσω επιβατών είναι αναπαυτικοί.



Related Articles

Alfa Romeo: H dream team των μηχανικών της έχουν αναλάβει τη νέο Milano – Πότε θα την έχουν έτοιμη (φωτογραφίες)

Η επερχόμενη Alfa Romeo Milano δέχεται αυτή την περίοδο τις τελευταίες «πινελιές» εξέλιξης στη θρυλική πίστα δοκιμών Balocco Proving Ground.

Ξύλινο και χωρίς κινητήρα νέο Hyundai Soapbox (video)

Μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα είχε η Hyundai, καθώς αποφάσισε να μας προσφέρει ένα νέο όχημα αρκετά προσιτό, το οποίο όμως

Πάρτε μια γεύση από το νέο μικρό SUV της Hyundai

Ένα νέο μικρό SUV ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Hyundai, το οποίο θα ονομάζεται Bayon. Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία το