Breaking News

Ιδού το εσωτερικό του νέου Renault Clio (video)

Ιδού το εσωτερικό του νέου Renault Clio (video)

Στα χέρια μας έχουμε τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου Renault Clio.

H γαλλική εταιρεία επανασχεδίασε πλήρως τα ενδότερα του δημοφιλούς Clio, ενώ σημείο αναφοράς αποτελεί η νέα λεπτή κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής 9,3 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Παράλληλα το Clio πέμπτης γενιάς μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος έχει οθόνη από 7 έως 10 ίντσες. Η Renault υποστηρίζει ότι τόσο η κεντρική οθόνη αφής όσο και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του νέου Clio.

Tοποθετήθηκαν επίσης νέα καθίσματα, ώστε οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα γόνατα τους, το δερμάτινο τιμόνι είναι καινούργιο, υπάρχει ατμοσφαιρικός κρυφός φωτισμός οχτώ διαφορετικών αποχρώσεων, στη βάση της κεντρικής κονσόλας που είναι ψηλότερα τοποθετημένη συναντάμε υποδοχή για ασύρματη φόρτιση των smartphones, ενώ επιλέχτηκαν μαλακότερα πλαστικά για το ταμπλό.

Η πρεμιέρα του νέου Clio θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
ClioRenaultεσωτερικό

Related Articles

Το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Polestar

H Polestar που ήταν υπεύθυνη για τα μοντέλα επιδόσεων της Volvo, αφού εξαγοράστηκε από τη σουηδική εταιρία, έγινε αυτόνομη και

Ξεπερνά τα 400 χλμ./ώρα το νέο Tesla Roadster (video)

Σοκ και δέος προκαλεί η αποκάλυψη του νέου Tesla Roadster, του οποίου οι επιδόσεις φέρνουν σε «αμηχανία» πολλά πανίσχυρα supercars.

Πλησιάζει η αποκάλυψη του νέου Audi A6 (video)

Η Audi ξεκίνησε να μετράει αντίστροφα για την επίσημη αποκάλυψη του νέου A6, χωρίς ωστόσο να μας ενημερώνει πότε θα