Breaking News

Καλύτερη πλοήγηση και συνδεσιμότητα από το Nissan Micra

Καλύτερη πλοήγηση και συνδεσιμότητα από το Nissan Micra

Με ένα νέο σύστημα πολυμέσων προσφέρεται πλέον το Nissan Micra, βελτιώνοντας σημαντικά την επικοινωνία του οδηγού με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία λοιπόν το νέο σύστημα πολυμέσων NissanConnect εγγυάται άμεση συνδεσιμότητα στα smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Παράλληλα οι οδηγοί του Micra μπορούν να κατεβάσουν στο smartphone τους την εφαρμογή “Door T Door Navigation” στην οποία μπορούν να ορίσουν τον προορισμό τους ενώ βρίσκονται στο σπίτι ή στο γραφείο και έπειτα να τον στείλουν στο σύστημα πλοήγησης του Micra, εξοικονομώντας έτσι χρόνο. Επίσης το νέο σύστημα πολυμέσων με τη βοήθεια του “TomTom Premium Traffic” ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο τον οδηγό για την κίνηση στους δρόμους.

Από την κεντρική οθόνη αφής των 7 ιντσών που υποστηρίζει το νέο σύστημα πολυμέσων ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γρήγορη αναζήτηση προορισμού, να εξατομικεύσει τα εικονίδια που εμφανίζονται και να παρακολουθεί τη διαδρομή του στο χάρτη.

Ο πίνακας οργάνων στο Micra έχει επανασχεδιαστεί, καθώς ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο υπάρχει πλέον μια οθόνη που προβάλει πρόσθετες πληροφορίες κατά τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων ή μηνυμάτων SMS και τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης.



Related Articles

Πώς το Nissan Leaf φωτίζει δημόσιους δρόμους τη νύχτα; (video)

Η ηλεκτροκίνηση κερδίζει διαρκώς έδαφος σε ορισμένες χώρες, όπως στην Ιαπωνία, όπου ένας χαρακτηριστικός εκπρόσωπος αυτής της κατηγορίας οχημάτων είναι

Η νέα έκδοση για τις BMW M3 και M4

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους οπαδούς της BMW στην Ιαπωνία, καθώς η βαυαρική εταιρία δημιούργησε μια νέα έκδοση για

Η BMW γιορτάζει την παραγωγή 100.000 i3

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που η BMW έβαλε το ηλεκτροκίνητο i3 στην πρίζα, ενώ πλέον είναι στην ευχάριστη