Breaking News

Γνωρίστε το Porsche Club Ισλανδίας (video)

Γνωρίστε το Porsche Club Ισλανδίας (video)

Τελικά το πάθος για τα supercars της Porsche μπορεί να το συναντήσει κανείς στις περισσότερες χώρες ακόμα και στη μακρινή Ισλανδία.

Ελάτε λοιπόν να σας συστήσουμε μέσα από το παρακάτω video τον Σίγκφους Σνέρβισον, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στο Porsche Club Ισλανδίας. Όπως θα τον ακούσετε να λέει οδηγεί μια 996 4s, η οποία είναι η μόνη που κυκλοφορεί στην Ισλανδία, ενώ αναφέρει ότι στη χώρα του υπήρχαν 500 Porsche, ωστόσο πλέον εκτιμά ότι ο αριθμός τους έχει ανέβει στις 550-560.

Μοναδική στην Ισλανδία είναι επίσης μια κλασσική 356, ενώ στο Club υπάρχουν μέχρι και σύγχρονες Cayenne και Panamera. Παράλληλα θα δείτε και διάφορους από το 80μελες Porsche Club Ισλανδίας, ενώ δυο από αυτούς είναι πιλότοι και έτσι οι συναντήσεις τους γίνονται σε κλειστούς χώρους φύλαξης αεροσκαφών.

Το Porsche Club Ισλανδίας ιδρύθηκε το 2006, ενώ τα μέλη του μοιράζονται το κοινό τους πάθος, συμμετέχουν σε παρελάσεις με τα οχήματα τους και συναντούν ανθρώπους από όλη την Ευρώπη.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Δεν έχει όραση άλλα κατάφερε να οδηγήσει ένα Toyota GT86 (video)

Το μήνυμα ότι η ανθρώπινη δύναμη ξεπερνά κάθε εμπόδιο στέλνει ο γιατρός Άμιτ Πατέλ, αρκεί να μην αφήνεις πότε τα

To πρώτο SUV της Hyundai που θα έχει γκάζια (video)

To πρώτο της σπορ προδιαγραφών SUV ετοιμάζεται να αποκαλύψει σύντομα η Hyundai. O λόγος για το γνωστό Kona, το οποίο

Εδώ αναπτύσσονται τα οχήματα της Nissan για τη Ρωσία

Στο μεγαλοπρεπές αυτό κτίριο που βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας η Nissan εγκαινίασε ένα ακόμα Τεχνολογικό της Κέντρο στην