Breaking News

Με αλεξίσφαιρα παράθυρα το Rezvani Tank (video)

Με αλεξίσφαιρα παράθυρα το Rezvani Tank (video)

Aν έχετε διαβάσει έστω και μια φορά για το άγνωστο στους περισσοτέρους Rezvani Tank, τότε σίγουρα θα το θυμάστε για το θηριώδες και συνάμα αρκετά ιδιαίτερο σχήμα του.

Πέρα από τις ικανότητες του σε off-road εδάφη το Tank διακρίνεται και για το υψηλό επίπεδο προστασίας που μπορεί να προσφέρει στους επιβάτες του. Δεν αναφερόμαστε σε συστήματα ευεργετικής ή παθητικής ασφάλειας.

Ο λόγος για την έκδοση Military που δημιούργησε η καλιφορνέζικη εταιρεία Rezvani. Το Tank Military Edition λοιπόν εξοπλίζεται με θερμική νυχτερινή κάμερα, με ενισχυμένη ανάρτηση, με σειρήνα, με πυροπροστασία, ενώ αντέχει σε βόμβες και τα παράθυρα του έχουν βαλλιστική προστασία Επιπέδου 7.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε το παρακάτω video, όπου τα παράθυρα του Tank Military Edition δέχονται σφαίρες 5.56×45 χλστ. πυροβόλου όπλου SIG Sauer SIG516, ωστόσο αυτές δεν καταφέρνουν να τα διαπεράσουν.

Σημειώστε επίσης ότι το Tank Military Edition τροφοδοτείται από V8 Hellcat κινητήρα απόδοσης 707 ίππων, ενώ η τιμή του αγγίζει τα 264.400 ευρώ.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Related Articles

Πωλείται μια τρακαρισμένη Lamborghini Urus

Αν η αγορά μιας καινούργιας Lamborghini Urus σας είναι ασύμφορη τότε μπορείτε να εξετάσετε τη συγκεκριμένη αγγελία. Η εν λόγω

Η Subaru προσφέρει iPads στους πίσω επιβάτες

Για τη ψυχαγωγία των πίσω επιβατών στα μοντέλα της φροντίζει η Subaru, χωρίς ωστόσο να αναπτύσσει ένα δικό της σύστημα

Το Volvo XC40 θα είναι ιδανικό για τις πόλεις

Τον αστικό χαρακτήρα του επερχόμενου XC40 υπογραμμίζει η Volvo. Σύμφωνα με την σουηδική premium εταιρία το νέο XC40, το οποίο