Breaking News

Δείτε το νέο VW Golf GTI TCR να εκτοξεύεται από 0-100 χλμ./ώρα (video)

Δείτε το νέο VW Golf GTI TCR να εκτοξεύεται από 0-100 χλμ./ώρα (video)

Πριν από μερικές μέρες η Volkswagen παρουσίασε τη νέα «καυτή» έκδοση του Golf, ονόματι GTI TCR.

Τροφοδοτείται από ένα δίλιτρο τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 290 ίππους, ενώ οι επίσημες επιδόσεις του αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,6 δευτ. και η τελική του ταχύτητα μπορεί προαιρετικά να αυξηθεί από τα 250 χλμ./ώρα στα 260 χλμ./ώρα.

Σημειώστε ακόμα ότι το νέο Golf GTI TCR χρησιμοποιεί  αποκλειστικά αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων, το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στο παρακάτω video που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της νέας έκδοσης στην Πορτογαλία θα παρακολουθήσετε πόσο χρόνο χρειάζεται το νέο Golf GTI TCR για να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα με αλλά και χωρίς το launch control.

Στην πρώτη περίπτωση λοιπόν χρειάστηκε 5,6 δευτ. και στη δεύτερη 5,5 δευτ. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι με το launch control σημειώθηκε μια παραπάνω περιστροφή του τροχού, ενώ από πλευράς ήχου το νέο Golf GTI TCR καθώς επιταχύνει διεγείρει ικανοποιητικά τα αφτιά του οδηγού.

Διαβάστε περισσότερα για το Golf GTI TCR πατώντας εδώ.



Related Articles

Η περιπέτεια για το Mitsubishi Pajero τελειώνει μετά από 37 χρόνια

Ένα από τα πιο εμβληματικά και σκληροτράχηλα SUV που έχει συνδέσει το όνομά του και με το ράλι Ντακάρ ρίχνει

Μια άψογα διατηρημένη ΒΜW M5 του 1999

Από το 1999 μέχρι το 2003 η BMW κατασκεύαζε την γενιά Ε39 της M5, με την παραγωγή της να φτάνει

Ένα Volkswagen Beetle με ξύλινες επενδύσεις

Ψάχνοντας στο eBay μπορείς να βρεις πολλές ιδιαίτερες αγγελίες πώλησης αυτοκινήτων. Όπως το συγκεκριμένο cabrio Volkswagen Beetle, το οποίο είναι