Breaking News

Το Brexit φέρνει παύση παραγωγής σε Jaguar και Land Rover

Το Brexit φέρνει παύση παραγωγής σε Jaguar και Land Rover

Mε επίσημη δήλωση των Jaguar-Land Rover (JLR) θα διακοπεί η παραγωγική δραστηριότητα στα εργοστάσια τους από 8 έως 12 Απριλίου, λόγω της ενδεχόμενης αναστάτωσης που θα προκληθεί προς το τέλος Μαρτίου από ένα πιθανό Brexit χωρίς συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα οι Jaguar-Land Rover γνωστοποίησαν τις φετινές μέρες διακοπών για τους υπαλλήλους τους σε όλο τον κόσμο. Υπενθυμίζουμε ότι οι Jaguar-Land Rover είχαν επισημάνει τις αρνητικές συνέπειες του Βrexit, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε η πρόσθεση τους για περικοπή 5.000 θέσεων εργασίας στη Βρετανία.

Το 2018 οι πωλήσεις των Jaguar-Land Rover σημείωσαν πτώση -4,6% σε σύγκριση με το 2017, ενώ στην Κίνα η μείωση άγγιξε το -21,6%. Παράλληλα λόγω των οικονομικών δυσκολιών οι Jaguar-Land Rover δε θα δώσουν το «παρών» στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο.


Tags assigned to this article:
BrexitJaguarLand Roverπαραγωγή

Related Articles

Αυλαία για το Subaru WRX STI με την Final Edition

Το εμβληματικό Subaru WRX STI μας αποχαιρετά με την τελική του έκδοση, η οποία έχει νέα χαρακτηριστικά και συλλεκτικό χαρακτήρα.

Ανακαλούνται στην Ελλάδα χιλιάδες Volkswagen up! για έλεγχο του αερόσακου

H κατασκευάστρια εταιρεία Volkswagen AG σε συνεργασία με την Kosmocar A.E., Γενικό Αντιπρόσωπο και Εισαγωγέα των γερμανικών οχημάτων στη χώρα

To ηλεκτροκίνητο Mini Cooper ρυμουλκεί αεροσκάφος 150 τόνων (video)

Επίδειξη δύναμης έκανε το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτροκίνητο  Mini Cooper SE, καθώς μετακίνησε για μερικά μέτρα ένα μεγάλο αεροσκάφος. Όπως θα