Breaking News

Τι φέρνει η νέα έκδοση S-Design στο Fiat 500X;

Τι φέρνει η νέα έκδοση S-Design στο  Fiat 500X;

Η έκδοση ονόματι S-Design της Fiat μέχρι τώρα προσφέρονταν στα μοντέλα 500L, 124 Spider και Tipo, ενώ τώρα ήρθε και η σειρά του 500X.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι περιλαμβάνει ο πλούσιος εξοπλισμό του νέου 500X S-Design. Στην παλέτα του υπάρχουν οι τέσσερις αποχρώσεις “Gelato White”, “Cinema Black”, “Moda Grey” και η ματ “Alpi Green” για το αμάξωμα του.

Ωστόσο το νέο 500X S-Design που προσφέρεται στις εκδόσεις Cross και Urban, μπορείς να το αναγνωρίσεις από τις μαύρες ράγες οροφής, τη διαφορετική ποδιά κάτω από τον εμπρός προφυλακτήρα, τα φιμέ πίσω κρύσταλλα, τους full LED προβολείς, τα χάλκινα κεντρικά καπάκια των τροχών και το ασορτί γράμμα “Χ” χαμηλά στις πίσω πόρτες.

Το εσωτερικό του νέου 500X S-Design επωφελείται με ματ μαύρη επένδυση στο ταμπλό, οικολογικές δερμάτινες ταπετσαρίες, δερμάτινο τιμόνι, δυο θύρες USB, οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος πολυμέσων, συνδεσιμότητα για smartphones μέσω Apple CarPlay και Android Auto.

Η γκάμα βενζινοκινητήρων του νέου 500Χ S-Design περιλαμβάνει τον καινούργιο τρικύλινδρο turbo «χιλιάρη» των 118 ίππων, τον τετρακύλινδρο 1.3 λίτρων των 147 ίππων που συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, ενώ σε ορισμένες αγορές θα διατίθεται και ο ατμοσφαιρικός των 1.6 λίτρων απόδοσης 108 ίππων.

Οι Multijet πετρελαιοκινητήρες των 1.3 και 1.6 λίτρων αποδίδουν 94 και 118 ίππους αντίστοιχα. Στην κορυφή των πετρελαιοκινητήρων βρίσκεται ο δίλιτρος που συνδυάζει τετρακίνηση και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.


Tags assigned to this article:
500XFiatS-Designνέα έκδοση

Related Articles

Ο κακόγουστος ιδιοκτήτης μιας Mercedes CLS

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ότι το χρήμα δε συνοδεύεται και από το γούστο, καθώς ο ιδιοκτήτης αυτής της λευκής

Δείτε πως κατασκευάζεται στην Τουρκία το νέο Hyundai i10 (video)

Πλάνα από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της στο Ιζμίτ της Τουρκίας μας δείχνει η Hyundai μέσα από το παρακάτω video.

Nissan GT-R ξεκινάει κόντρα και καταλήγει πάνω σε τοίχο (video)

Παταγώδη αποτυχία είχε ένα μπλε Nissan GT-R που συμμετείχε σε αγώνα dragster, όχι επειδή δεν κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο