Breaking News

Η απόλυτη χλιδή μέσα σε μια θωρακισμένη Cadillac Escalade

Η απόλυτη χλιδή μέσα σε μια θωρακισμένη Cadillac Escalade

Βλέποντας τη συγκεκριμένη Cadillac Escalade περιμένεις ότι θα βγει από αυτή κάποιος αστέρας του Χόλυγουντ, ενώ θα μπορούσε να είναι και συνοδευτικό όχημα ασφαλείας σε αυτοκινητοπομπή Αμερικανού Προέδρου.

Είναι εμφανές ότι η Lexani Motorcars που ανέλαβε τη τροποποίηση της εν λόγω Escalade προέβη σε επέκταση του μεταξονίου κατά 762 χλστ. (30 ίντσες), με αποτέλεσμα το μήκος της να αυξηθεί από τα 5.697 χλστ. στα 6.697 χλστ. Για το λόγο αυτό άλλωστε ονόμασε την έκδοση της Escalade “30 Extended Viceroy”.

Πιο εντυπωσιακό όμως είναι το εσωτερικό της, καθώς η πολυτέλεια και η άνεση έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όπως θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες στην ευρύχωρη καμπίνα της έχουν τοποθετηθεί πτυσσόμενα τραπεζάκια αεροπορικού τύπου, επίπεδη οθόνη τηλεόρασης, Playstation 4, ενσωματωμένα iPads, μαύρες δερμάτινες ταπετσαρίες, αναβαθμισμένο σύστημα κλιματισμού, σύστημα τηλεδιάσκεψης, χιλιάδες Led φωτάκια στην οροφή, θήκη για μπουκάλι σαμπάνιας και κρυστάλλινα ποτήρια.

Παράλληλα η Lexani Motorcars έχει κάνει θωράκιση επιπέδου Β7 στην Escalade για τους VIP επιβάτες που ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα. Η τιμή της Escalade 30 Extended Viceroy δεν έχει ανακοινωθεί, όμως σίγουρα ο αριθμός θα είναι εξαψήφιος.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

H Jaguar που δε χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης (video)

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και αναρωτιέστε τι δώρο να πάρετε στο μπόμπιρα ή στη μικρή σοφερίνα σας; Η Jaguar σας προτείνει

Περισσότερες Alfa Romeo πουλήθηκαν στην Ελλάδα το 2023 – Πόση ήταν η άνοδος της ιταλικής εταιρείας

Τον απολογισμό της κάνει η Alfa Romeo σχετικά με την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά το 2023. Σύμφωνα λοιπόν

Το Toyota GT86 γίνεται πιο «τούμπανο»

Το πιο σπορ μοντέλο της, το GT86, προσπαθεί να κρατήσει φρέσκο η Toyota, και για το λόγο αυτό λανσάρει μια