Breaking News

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Τη φαρέτρα του Ranger ενίσχυσε η Ford, καθώς του έδωσε νέα «όπλα» για τη μάχη των pickup.

Οπτικά το Ranger άλλαξε ελάχιστα, καθώς επεμβάσεις έγιναν μόνο στους προβολείς ομίχλης, στον εμπρός προφυλακτήρα και στη μάσκα. Τα σημαντικότερα νέα βρίσκονται κάτω από το εμπρός καπό του Ranger, καθώς εκεί τοποθετείται πλέον ο νέος δίλιτρος EcoBlue πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 130 και 170 ίππων, ο οποίος αντικαθιστά τον TDCi των 2.2 λίτρων.

Αντίο «λέει» το Ranger και στον TDCi των 3.2 λίτρων, αφού τη θέση του παίρνει η ισχυρότερη έκδοση Bi-turbo του δίλιτρου EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, η οποία παράγει 213 ίππους και 500 Nm ροπής.

Παράλληλα το Ranger αποκτά και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford για τις εκδόσεις των 170 και 213 ίππων, ενώ στάνταρ είναι το μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο. Σύμφωνα με τη Ford το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων μπορεί να πετύχει μέχρι και 9% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Όλα τα Ranger που θα διατίθενται στην Ευρώπη θα εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης, ενώ με τις παραπάνω αναβαθμίσεις στη γκάμα του θα φτάσει στη Γηραιά Ήπειρο στα μέσα του 2019.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Ranger να ρυμουλκεί ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Related Articles

H Mercedes X-Class των 150.000 ευρώ

Με τη X-Classs η Mercedes εγκαινίασε μια νέα κατηγορία, αυτή των premium pickup. Ωστόσο υπάρχουν πάντα περιθώρια για περισσότερη πολυτέλεια

Μετωπική σύγκρουση Scania με Volkswagen Golf (video)

Αν νομίζετε ότι δοκιμές πρόσκρουσης (crash tests) πραγματοποιούν οι εταιρείες μόνο στα επιβατικά οχήματα κάνετε λάθος, καθώς και τα φορτηγά

Εντυπωσιάζει το ηλεκτρικό φορτηγό Nikola Tre (video)

Τα αυτοκίνητα του μέλλοντος θα είναι ηλεκτρικά, όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές, ενώ το ίδιο θα ισχύει και για τα