Breaking News

Ένα κανονικό σπίτι μέσα στο νέο Ford Transit Nugget

Ένα κανονικό σπίτι μέσα στο νέο Ford Transit Nugget

Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε σε κάποιο μέρος εξοχικό, τότε ρίξτε μια ματιά στο νέο Ford Transit Nugget, το οποίο μπορεί να σας παρέχει τις ανέσεις σχεδόν ενός κανονικού σπιτιού κοντά στη φύση.

Σύμφωνα με τη μπλε οβάλ εταιρεία το δημοφιλές της βαν στη νέα έκδοση Nugget που βασίζεται στο Transit Custom, διατίθεται με κανονικό ή μακρύτερο μεταξόνιο όπου υπάρχει χώρος και για τουαλέτα.

Στο εσωτερικό του βρίσκουμε μια μικρή κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, ψυγείο, δεξαμενές 42 λίτρων για νερό και λύματα, ντουζιέρα στο πίσω τμήμα, προαιρετική πτυσσόμενη προς τα επάνω οροφή, όπου τοποθετείται διπλό κρεβάτι, ενώ ακόμα και με τη σταθερή οροφή χωράνε να κοιμηθούν τέσσερις ενήλικες.

Κάτω από το καπό του Transit Nugget τοποθετείται ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας EcoBlue των 130 και 170 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το Transit Nugget  δημιουργήθηκε σε συνεργασία της Ford με την εταιρεία κατασκηνωτικού εξοπλισμού Westfalia, ενώ είναι διαθέσιμο για παραγγελιά σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης και κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών.


Tags assigned to this article:
FordTransit CustomTransit NuggetWestfaliaβαν

Related Articles

Γιατί διαφέρει αυτό το ασθενοφόρο της Nissan;

Ακόμα και τα  οχήματα έκτακτης ανάγκης ακολουθούν το ρεύμα της ηλεκτροκίνησης, καθώς έχουμε δει περιπολικά να μπαίνουν στην πρίζα και

Μεγάλη ζήτηση για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Την εμπορική επιτυχία του αναβαθμισμένου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 γιορτάζει η Nissan, καθώς οι πωλήσεις του στην Ευρώπη από

Πάνω σε ράγες κινούνται πλέον τα φορτηγά Unimog

Τα θηριώδεις φορτηγά Unimog της Mercedes πλέον έχουν την ικανότητα να εργάζονται σκληρά όχι μόνο στην άσφαλτο και στο χώμα,