Breaking News

«Φορτηγό της Χρονιάς» το DAF ΧF για τέταρτη φορά

«Φορτηγό της Χρονιάς» το DAF ΧF για τέταρτη φορά

Δεν προλαβαίνει να παραλαμβάνει βραβεία η DAF, καθώς το δημοφιλές της XF ανακηρύχτηκε για τέταρτη φορά «Φορτηγό της Χρονιάς».

Αυτή τη φορά ο τιμητικός τίτλος ήρθε από τη βόρεια Ιρλανδία στο πλαίσιο των βραβείων “Export & Freight Transport & Logistics”, ενώ στην απόφαση αυτή κατέληξε μια επιτροπή από φορείς και εμπειρογνώμονες του κλάδου μεταφορών.  Ρόλο σίγουρα έπαιξαν οι επιδόσεις, η αξιοπιστία, η ασφάλεια, η άνεση, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και η εξυπηρέτηση μετά την αγορά του DAF XF από τις αντιπροσωπείες.

Σε εθνικό επίπεδο το DAF XF έχει λάβει τη διάκριση «Φορτηγό της Χρονιάς» στην Πολωνία, στη Σλοβακία και στη Σλοβενία. Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι στο βιογραφικό του μπορεί να βρει κανείς και το τρόπαιο του «Διεθνούς Φορτηγού της Χρονιάς» για το 2018, που του απονεμήθηκε από μια κρητική επιτροπή αποτελούμενη από 23 δημοσιογράφους.


Tags assigned to this article:
DAFXFΦορτηγό της Χρονιάς

Related Articles

Παράταση στην απόσυρση λόγω κορωνοϊού

Πέρα από την παράταση των αδειών οδήγησης και πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών ανακοίνωσε επίσης ότι παρατείνονται

Ένα φορτηγό Volvo FH του 2013 με ρετρό διακόσμηση (video)

Αδυναμία στα παλαιότερα φορτηγά της Volvo έχει ο Άντζελο Ντε Κράκερ, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει αρκετά στοιχεία από αυτά

Γιατί η Volvo ερευνά τα τροχαία ατυχήματα των φορτηγών της;

To 1969 η Volvo δημιούργησε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με στόχο να μελετά πραγματικά τροχαία ατυχήματα, στα οποία εμπλέκονται φορτηγά της.