Breaking News

Αποκτήστε την Lamborghini Huracan EVO με μόνο 177 ευρώ

Αποκτήστε την Lamborghini Huracan EVO με μόνο 177 ευρώ

Στις αρχές του Ιανουαρίου ενθουσιαστήκαμε με τη νέα ισχυρότερη Lamborghini Huracan EVO, αλλά γρήγορα απογοητευτήκαμε καθώς με τιμή 184.150 ευρώ συνειδητοποιήσαμε ότι είναι αρκετά δύσκολο να την αποκτήσουμε.

Η ιταλική εταιρεία των supercars όμως φαίνεται ότι άκουσε τα παράπονα μας και αποφάσισε να κάνει πιο προσιτή τη νέα Huracan EVO, μειώνοντας σημαντικά την τιμή της στα μόλις 177 ευρώ.

Παράλληλα όμως μείωσε σημαντικά και το μέγεθος της Huracan EVO. Για την ακρίβεια μιλάμε για μια μινιατούρα σε κλίμακα 1:43, την οποία προφανώς δε θα βάλετε στο γκαράζ σας, αλλά στο γραφείο ή τη βιβλιοθήκη σας.

Όσοι θέλετε τη Huracan EVO σε σμίκρυνση δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση Lamborghinistore.com και να την παραγγείλετε διαλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Από τις σχετικές φωτογραφίες φαίνεται ότι μάλλον το καπό και οι πόρτες της λιλιπούτειας Huracan EVO δεν ανοίγουν, ενώ είναι τοποθετημένη πάνω σε μια βάση επενδυμένη με αλκαντάρα. Πάντως κάθε της λεπτομέρεια έχει αποτυπωθεί με ακρίβεια.

Η πραγματική Huracan EVO τώρα τροφοδοτείται από ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα 5.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πλέον 640 ίππους και 600 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 2,9 δευτ. και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 325 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Huracan EVOLamborghiniμινιατούρα

Related Articles

Εντυπωσιακό φινάλε για την Aston Martin DBS με νέα συλλεκτική έκδοση 770 ίππων! (video)

Τίτλους τέλους με εντυπωσιακό τρόπο σκοπεύει να ρίξει η Aston Martin στην καριέρα της DBS, η οποία οδεύει προς τη

Με κλεμμένη Lamborghini προσπάθησαν να περάσουν τα σύνορα στον Έβρο

Σίγουρα χρειάζεται πολύ θράσος ή αφέλεια να κυκλοφορείς με μια κλεμμένη Lamborghini και μάλιστα να προσπαθείς να περάσεις τα σύνορα

Παραπληγικός οδηγός αγώνων με Ford GT (video)

Την επόμενη φορά που θα σας πιάσει απελπισία με μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε, φέρτε στο μυαλό σας την ιστορία