Breaking News

Παραπληγικός οδηγός αγώνων με Ford GT (video)

Παραπληγικός οδηγός αγώνων με Ford GT (video)

Την επόμενη φορά που θα σας πιάσει απελπισία με μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζετε, φέρτε στο μυαλό σας την ιστορία του Τζέισον Γουότ.

Το 1999 έμεινε παράλυτος από το στήθος και κάτω έπειτα από ένα ατύχημα που είχε με μοτοσικλέτα. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε το Δανό οδηγό να συνεχίσει με επιτυχία την καριέρα του. Μάλιστα το 2002 κέρδισε το Δανέζικο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Τα αγωνιστικά οχήματα που οδηγεί είναι ειδικά τροποποιημένα, καθώς αντί για πετάλια έχουν χειριστήρια στο τιμόνι. Με τον τρόπο αυτό οδηγεί, άλλωστε και το εκρηκτικό Ford GT, ενώ ήταν από τους πρώτους που παρέλαβε το supercar της μπλε οβάλ εταιρείας στην Ευρώπη.

Στην οροφή του Ford GT υπάρχει ειδική βάση για να τοποθετείται η αναπηρική καρέκλα του Τζέισον, είναι βαμμένο στο πράσινο χρώμα της τράπεζας που τον χορηγεί, ενώ διαθέτει ζάντες της PUR.

Θαυμάστε τον Τζέισον και το Ford GT στο video που ακολουθεί.



Related Articles

Ένα εντυπωσιακό φορτηγό για τη μεταφορά αγωνιστικών Porsche

Πάθος και φαντασία ήταν οι δυο βασικοί παράγοντες που οδήγησαν στη δημιουργία του εν λόγω φουτουριστικού φορτηγού που βλέπετε στις

Η Jaguar κατασκεύασε τo ταχύτερο ηλεκτρικό σκάφος στον κόσμο (video)

Ποιος είπε ότι ο συνδυασμός νερού και ρεύματος είναι επικίνδυνος; Για την Jaguar πάντως αποδείχτηκε αρκετά επιτυχημένος. Η βρετανική εταιρία

Το Nissan 370Z κάνει σκι στο βουνό (video)

Αν νομίζετε ότι το Nissan 370Z Roadster είναι ιδανικό μόνο για ασφάλτινες διαδρομές πλάι στη θάλασσα με την οροφή του