Breaking News

Το επετειακό μοντέλο για τα 70 χρόνια της Porsche (video)

Το επετειακό μοντέλο για τα 70 χρόνια της Porsche (video)

Ένα δώρο στον εαυτό της αποφάσισε να κάνει η Porsche για τα 70α της γενέθλια.

Η γερμανική εταιρία των supercars λοιπόν αποκάλυψε τη νέα 911 Speedster Concept. Πρόκειται για ένα και μοναδικό πρωτότυπο μοντέλο, ενώ η έκδοση  παραγωγής του έχει προγραμματιστεί για το 2019.

Διαθέτει ένα μικρότερο εμπρός παρμπρίζ που έχει εντονότερη κλίση παραπέμποντας στο σημείο αυτό στη θρυλική 356 1500 Speedster. Παράλληλα πίσω από τα κεφάλια των δυο επιβατών υπάρχουν δυο τονισμένοι θόλοι που περιέχουν τις μπάρες προστασίας σε περίπτωση ανατροπής του οχήματος, ενώ επικοινωνούν μεταξύ του με το πίσω στοπ, το οποίο όταν φωτίζεται αναγραφεί το όνομα της Porsche.

Κρατήστε ακόμα ότι το εμπρός καπό της είναι επίσης από carbon, όπως και το κάλυμμα για την οροφή της καμπίνας επιβατών, αντί της παραδοσιακής υφασμάτινης οροφής. Carbon υλικό συναντάμε επίσης στα μπάκετ δερμάτινα καθίσματα, ενώ στα ενδοτέρα έχει τοποθετηθεί το λογότυπο Speedster.

Προκειμένου η 911 Speedster Concept να δείχνει πιο αδύνατη πάνω στη ζυγαριά, αφαιρέθηκε από αυτή το σύστημα πολυμέσων και ο κλιματισμός. Πατάει σε ζάντες 21 ιντσών και στις πόρτες της αναγράφεται η ένδειξη “Porsche 70”.


Tags assigned to this article:
911 Speedster ConceptPorsche

Related Articles

Μέχρι εννέα επιβάτες χωράνε στο νέο Ford Tourneo Custom

Ένα μικρό συνέδριο μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του νέου Ford Tourneo Custom, το οποίο μπορεί πλέον να μεταφέρει συνολικά μέχρι

Σιδερένια μπάρα «σούβλισε» μια Bentley Mulsanne

Απορίες αλλά και τρόμο προκαλεί η εικόνα της συγκεκριμένης Bentley Mulsanne, το αμάξωμα της οποία βλέπουμε ότι έχει διαπεράσει από

Δείτε την απάντηση στο Enigma του Nissan Juke

Ακόμα πιο στιλάτο γίνεται τo Nissan Juke μέσα από τη νέα του έκδοση που ονομάζεται Enigma. Δε θα χρειαστείτε πάντως