Breaking News

Ποιο εργοστάσιο της Nissan θα δουλεύει διπλοβάρδια;

Ποιο εργοστάσιο της Nissan θα δουλεύει διπλοβάρδια;

Οι πολύ καλές επιδόσεις που καταγράφει η Nissan στη Ρωσία την οδήγησαν στην απόφαση να προσθέσει και δεύτερη βάρδια στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της που βρίσκεται στην Άγια Πετρούπολη.

Για το λόγο αυτό προσλήφτηκαν 450 επιπλέον εργαζόμενοι, οι οποίοι παρακολούθησαν ένα πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας τεσσάρων μηνών.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία στη ρώσικη αγορά υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα SUV της που κατασκευάζονται σε εγχώριο έδαφος και είναι τα Qashqai, X-Trail και Murano.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των εννέα πρώτων μηνών του 2017 καταγράφηκε άνοδος της τάξεως του 2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ενώ μέχρι τώρα το εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης έχει κατασκευάσει 32.037 οχήματα.

Πέρα από τις ανάγκες της ρώσικης αγοράς τα οχήματα που κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης εξάγονται στο Καζακστάν, στη Λευκορωσία,  στο Λίβανο και στο Αζερμπαϊτζάν.


Tags assigned to this article:
MuranoNissanQashqaiX-Trail

Related Articles

Οι δικυκλιστές αναγνωρίζουν πιο γρήγορα τους κινδύνους στους δρόμους

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα που πραγματοποίησε η Ford με τη βοήθεια των διπλών φωτογραφιών που βλέπετε. Με την πρώτη

Η Porsche 911 R τώρα και σε τρισδιάστατο παζλ

Παρηγοριά σε όσους δε μπορούν να αποκτήσουν την εκρηκτική Porsche 911 R αποτελεί μια μεταλλική της μινιατούρα ή ο σχηματισμός

Δείτε το ελαστικό που φουσκώνει μόνο του

Επανάσταση στα ελαστικά κάνει η Continental, καθώς παρουσίασε μια καινοτόμα ιδέα. Ο λόγος για το νέο της ελαστικό C.A.R.E. σε