Breaking News

Η ΒΜW 750i XL L7 είναι μια σπάνια λιμουζίνα

Η ΒΜW 750i XL L7 είναι μια σπάνια λιμουζίνα

Το ερώτημα που σίγουρα θέλετε να μας θέσετε διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο είναι τι κάνει την εν λόγω ΒΜW 750i XL L7 συλλεκτική.

Η απάντηση είναι πως η ΒΜW κατασκεύασε μόλις 899 αντίγραφα της, ενώ όπως είναι φανερό και από τις σχετικές φωτογραφίες πρόκειται για την Σειρά 7 τρίτης γενιάς με μακρύτερο μεταξόνιο.

Η συλλεκτική αυτή λιμουζίνα εντοπίστηκε να πωλείται σε γερμανική ιστοσελίδα στην τιμή των 22.500 ευρώ, ενώ όπως αναγράφεται έχει διανύσει μόνο 19.800 χλμ.

Στα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνονται οι μεγάλοι τροχοί 20 ιντσών της Alpina, οι επενδύσεις χρωμίου στο αμάξωμα της, οι κουρτίνες, η ηλιοροφή, τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα πίσω καθίσματα, το CD player, το πολυλειτουργικό τιμόνι, το σύστημα πλοήγησης και το cruise control. Παράλληλα παρά τα 17 της χρόνια δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση.

Κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας V12 κινητήρας 5.4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 326 ίππους και 490 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων που μεταδίδει την κίνηση στους πίσω τροχούς.


Tags assigned to this article:
750i XL L7ΒΜW

Related Articles

Δείτε πως κατασκευάζεται το Volvo XC90 (video)

Μέσα από ένα πολύ ενδιαφέρον video η Volvo μας δείχνει πως κατασκευάζεται από το μηδέν το XC90. Στα παρακάτω πλάνα

Αρκετά προσιτό το Dacia Duster με νέο βενζινοκινητήρα 100 ίππων

Η Dacia εκσυγχρονίζει τη γκάμα κινητήρων του Duster προσφέροντας του ένα νέο βενζίνης μόλις 1.0 λίτρου. O λόγος για τον

Για ποιο λόγο ανακαλούνται χιλιάδες Mazda 3;

Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία σε ορισμένα Mazda 3 λόγω κατασκευαστικού σφάλματος, υπάρχει κενό ανάμεσα στα μπουλόνια και στα παξιμάδια