Breaking News

Οι παίκτες της Γιουβέντους προπονούνται με τα μοντέλα της Jeep

Οι παίκτες της Γιουβέντους προπονούνται με τα μοντέλα της Jeep

Μια διαφορετική προπόνηση έκαναν οι παίκτες της Γιουβέντους, καθώς άφησαν για λίγο το γήπεδο και τη στρογγυλή θεά για να επισκεφτούν το Κέντρο Δοκιμών της FCA στο Μπαλόκο της Ιταλίας.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν στην πίστα αλλά και σε off-road διαδρομές τα μοντέλα της Jeep. Οι δέκα παίκτες της θρυλικής ιταλικής ομάδας βρίσκονταν υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Τρίπλες και δυνατά σουτ πίσω από το τιμόνι έκαναν οι ποδοσφαιριστές Πάουλο Ντιμπάλα, Φεντερίκο Μπερναντέσκι, Ντανιέλε Ρουγκάνι, Μπένεντικτ Χέβεντες, Στέφανο Στουράρο, Άλεξ Σάντρο, Βόιτσεχ Σώσαι, Ματία Ντε Σίλιο, Μπλεζ Ματουιντί και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ.

Έχοντας στο πλευρό τους εκπαιδευτές οδηγών της Jeep κατάφεραν να σκοράρουν στην περιπέτεια και στη δράση, οδηγώντας με επιτυχία κάτω από όλες τις συνθήκες τα μοντέλα Wrangler, Renegade, Compass, Cherokee και Grand Cherokee, συμπεριλαμβανομένης και της κορυφαίας έκδοσης SRT.



Related Articles

Μια Jaguar E-Type του 1974 με σύγχρονες τεχνολογίες

Οι «ρυτίδες» πάνω σε αυτή τη Jaguar E-Type του 1974 είχαν αρχίσει να γίνονται έντονα ορατές, επομένως δεν της έμενε

Ποια μοντέλα της Mercedes χρησιμοποιούνται ως περιπολικά;

Στις υπηρεσίες του νομού προσφέρει η Mercedes και η Smart μοντέλα που διαθέτουν στις γκάμες τους. Πρόκειται για περιπολικά που

Ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτερη μηχανή γκαζόν της Honda (video)

Πλέον το κούρεμα του γκαζόν στον κήπο του σπιτιού σας δε θα είναι μια βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία, καθώς το