Breaking News

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Βελτιωμένη αεροδυναμική και ανάρτηση για το Subaru BRZ

Το κοινό του Subaru BRZ είναι πολυπληθές και πιστό, καθώς αντιπροσωπεύει αυτό που αποκαλούμε με μια φράση γνήσιο σπορ ιαπωνικό μοντέλο.

Με δεδομένο όμως ότι βρίσκεται στις αγορές επτά χρόνια τώρα, η Subaru θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε ορισμένες βελτιώσεις του. Αυτές αφορούν την αεροδυναμική και την ανάρτηση του, ενώ θα εφαρμοστούν αποκλειστικά στα BRZ που πωλούνται στην αγορά της Ιαπωνίας.

Αναλυτικότερα οι μηχανικοί της Subaru τοποθέτησαν νέα αεροτομή που διαχειρίζεται καλύτερα τη ροή του αέρα στο πίσω τμήμα. Παράλληλα επενέβησαν στην ανάρτηση με νέους αποσβεστήρες, ώστε να βελτιώνεται η σταθερότητα και ο χειρισμός του BRZ. Επίσης απέκτησε νέες ζώνες ασφαλείας και roll bar.

To ΒRZ εξακολουθεί να τροφοδοτείται από δίλιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 207 ίππους και 212 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο 6αρι.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Οι πόρτες που ανοίγουν μόνες τους σε Jaguar και Land Rover

Σε πρωτότυπη μορφή προς το παρόν παρουσιάζει η Jaguar και η Land Rover την έξυπνη θα λέγαμε ιδέα να ανοίγει

Επιδόσεις αλλά και ασφάλεια από το Koenigsegg Regera (video)

Δεν υποβάλλονται μόνο τα συμβατικά αυτοκίνητα σε δοκιμές πρόσκρουσης, αλλά και τα επώνυμα supercars, όπως το Koenigsegg Regera. Η σουηδική

Ποιο αυτοκίνητο είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2020;

Αναμφισβήτητα η πανδημία του Covid-19 επηρέασε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το 2020 στην Ευρώπη. Κάτω από