Breaking News

Μέχρι εννέα επιβάτες χωράνε στο νέο Ford Tourneo Custom

Μέχρι εννέα επιβάτες χωράνε στο νέο Ford Tourneo Custom

Ένα μικρό συνέδριο μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός του νέου Ford Tourneo Custom, το οποίο μπορεί πλέον να μεταφέρει συνολικά μέχρι εννέα επιβάτες.

Για τους επαγγελματίες οδηγούς που έχουν μικρότερες μεταφορικές ανάγκες ανθρώπινου δυναμικού προτείνεται το πενταθέσιο Tourneo Courier ή το επταθέσιο Tourneo Connect.

Τι άλλαξε όμως στο νέο Ford Tourneo Custom; Εμφανισιακά ξεχωρίζει η χαρακτηριστική από τα επιβατικά μοντέλα της Ford τραπεζοειδής μάσκα με τις πέντε χρωμιώμενες οριζόντιες γρίλιες, τα φώτα ημέρας LED και οι προαιρετικοί προβολείς HID Xenon.

Στο εσωτερικό του τώρα, τοποθετήθηκε έγχρωμη μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών που θυμίζει έντονα το νέο Fiesta, τα υλικά είναι ποιοτικότερα, έχει δοθεί έμφαση στην ηχομόνωση της καμπίνας και στην άνεση.

Κάτω από το καπό του νέου Ford Tourneo Custom βρίσκεται ο EcoBlue πετρελαιοκινητήρας των 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρεται με τρία επίπεδα ισχύος  105, 130 και 170 ίππων, ενώ συνεργάζεται με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο SelectShift.

Από πλευράς εκδόσεων έχουμε τις νέες Titanium X και Sport που εστιάζουν στην πολυτέλεια και στο δυναμισμό αντίστοιχα. Η γκάμα του Tourneo Custom συνεχίζει να προσφέρει εκδόσεις οκτώ ή εννέα θέσεων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κοντό και μακρύ μεταξόνιο. Το μακρύτερο μοντέλο προσφέρει πρόσθετο χώρο αποσκευών πίσω από την τρίτη σειρά καθισμάτων.

Το βιβλίο των παραγγελιών για το νέο Tourneo Custom θα ανοίξει αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ στα χέρια των πρώτων οδηγών του θα φτάσει στις αρχές του 2018.


Tags assigned to this article:
FordTourneo ConnectTourneo CourierTourneo Custom

Related Articles

Η Bugatti Chiron τώρα και με ηλιοροφή

To να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο στην εξοπλιστική του λίστα ηλιοροφή δεν είναι μια ιδιαίτερη είδηση, εκτός και αν πρόκειται για

Το νέο Audi Q5 L το απολαμβάνεις καλύτερα με σοφέρ

Στο Σαλόνι του Πεκίνου η Audi παρουσίασε το νέο Q5 L, το οποίο θα διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας.

Για πρώτη φορά πολύχρωμο το SEAT Leon (video)

H τέταρτη γενιά του SEAT Leon είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, στις