Breaking News

Η Skoda Fabia αποφάσισε να ανανεωθεί

Η Skoda Fabia αποφάσισε να ανανεωθεί

Η πορεία της Fabia έφτασε στο σημείο που χρίζει ανανέωσης και έτσι η Skoda προέβη στις απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα λοιπόν με την τσέχικη εταιρία η ανανεωμένη Fabia έχει δεχτεί επεμβάσεις σε σχεδιαστικό και τεχνολογικό επίπεδο. Παράλληλα αποκαλύπτεται ότι θα εξοπλίζεται με εμπρός Led προβολείς, ενώ για πρώτη φορά τεχνολογίας Led θα είναι και τα πίσω φωτιστικά της σώματα.

Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες η Skoda αναφέρει ακόμα ότι η ανανεωμένη Fabia θα διαθέτει και τα γνωστά χαρακτηριστικά της ονόματι «απλά έξυπνα» που προφανώς αφορούν διάφορες πρακτικές λύσεις.

Η παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης Fabia έχει προγραμματιστεί για το επερχόμενο Σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο. Για την ιστορία να πούμε ότι η Fabia λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1999, ενώ μέχρι σήμερα έχει χαρίσει στην Skoda πάνω από τέσσερα εκατομμύρια πωλήσεις. Η υφισταμένη τρίτη γενιά της έχει σημειώσει με τη σειρά της 500.000 πωλήσεις.


Tags assigned to this article:
FabiaSKODAΣαλόνι της Γενεύης

Related Articles

Ένα Fiat 124 Spider στο Pride 2019

Στα χρώματα του ουράνιου τόξου ντύθηκε ένα λευκό Fiat 124 Spider Lusso, καθώς θα συμμετάσχει στη μηχανοκίνητη παρέλαση Ντιτρόιτ Pride

Γέμισε με Alfa Romeo η πίστα των Σερρών – Το 15ο ετήσιο track-day για τους Έλληνες alfisti (φωτογραφίες)

Tα κομψά, και κυρίως οδηγοκεντρικά, μοντέλα της Alfa Romeo έχουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ενώ η Ελλάδα δεν

O τράκτορας της Ford που εμπνεύστηκε από τον Ironman

Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει η Ford στο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο, καθώς εκεί πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα