Breaking News

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Suzuki Swift Sport

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Suzuki Swift Sport

Το δυνατότερο Swift Sport ανακοίνωσε η Suzuki ότι θα παρουσιαστεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Σαλονιού της Φρανκφούρτης.

Η ιαπωνική εταιρία μας δίνει και την πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Swift Sport, το οποίο όπως μπορούμε να διακρίνουμε διαθέτει πιο άγρια εμφάνιση. Η έκδοση Sport υπάρχει στο βιογραφικό του Swift από το 2005, ενώ όπως υποστηρίζει η Suzuki στην τρίτη γενιά του μικρού της μοντέλου θα είναι πλήρως επανασχεδιασμένη και θα προσφέρει περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έγιναν γνωστά, ενώ η Suzuki δηλώνει ότι θα μας δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το Swift Sport στη γερμανική πόλη. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κινητήρας που έχει επιλεγεί για το Swift Sport είναι ο υπερτροφοδοτούμενος 1.4 Boosterjet, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει στο σύστημα διεύθυνσης, στα φρένα και στην ανάρτηση.


Tags assigned to this article:
SuzukiSwift Sport

Related Articles

Τι φέρνει η νέα έκδοση S-Design στο Fiat 500X;

Η έκδοση ονόματι S-Design της Fiat μέχρι τώρα προσφέρονταν στα μοντέλα 500L, 124 Spider και Tipo, ενώ τώρα ήρθε και

O μπασκετμπολίστας της Toyota που έβαλε 2.020 συνεχόμενα καλάθια (video)

Ποια ομάδα μπάσκετ δε θα ήθελε έναν παίκτη που μπορεί να βάλει χιλιάδες καλάθια; Ένας μπασκετμπολίστας με αυτή την τρομερή

Ο βενζινοκινητήρας του Golf που καταναλώνει όσο ένας πετρελαιοκινητήρας

Με τους πετρελαιοκινητήρες να έχουν μπει στο στόχαστρο λόγω ρύπων και την ηλεκτροκίνηση να κάνει ολοένα και πιο ηχηρή τη