Breaking News

Γιατί στην Κίνα το Audi Q2 είναι πιο ευρύχωρο;

Γιατί στην Κίνα το Audi Q2 είναι πιο ευρύχωρο;

Για κάποιο λόγο οι Κινέζοι αγοραστές αρέσκονται στα αυτοκίνητα που προσφέρουν ευρυχωρία στην πίσω σειρά καθισμάτων.

Έτσι λοιπόν η Αudi λανσάρει αποκλειστικά στην τοπική αγορά το νέο Q2 L. H μοναδική του διαφορά με το γνωστό σε εμάς Q2 είναι το μεγαλύτερο κατά 27 χλστ. μεγαλύτερο μεταξόνιο του, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα οι πίσω επιβάτες να έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια και τα γόνατα τους.

Για την ακρίβεια το νέο Q2 L έχει μεταξόνιο που φτάνει τα 2.628 χλστ., ενώ όπως είναι λογικό μεγάλωσε και το μήκος του, το οποίο πλέον ανέρχεται στα 4.229 χλστ. Όπως θα δείτε και στις σχετικέ φωτογραφίες το Q2 L δε φέρει κάποιο σχεδιαστική αλλαγή τόσο στην εξωτερική του εικόνα όσο και στο εσωτερικό του.

Η γκάμα των κίνητρων του περιλαμβάνει δυο βενζίνης απόδοσης 131 και 150 ίππων με ροπή 220 και 250 Nm αντίστοιχα. Αμφότεροι οι βενζινοκινητήρες του νέου Q2 L συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG διπλού συμπλέκτη.

Στη εξοπλιστική λίστα του Q2 L περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, σύστημα διεύθυνσης με μεταβλητή υποβοήθηση, πανοραμική ηλιοροφή, adaptive cruise control και οθόνη αφής 8,3 ιντσών. Η αρχική τιμή του νέου Q2 L διαμορφώνεται στα 28.420 ευρώ.


Tags assigned to this article:
AudiQ2Q2 LΚίναμεταξόνιο

Related Articles

Ένα αληθινό παζλ της Porsche 911 R

Αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο ψεύτικα παζλ που απεικονίζουν αυτοκίνητα η συγκεκριμένη αληθινή Porsche 911 R έρχεται να σας διαψεύσει.

Η Land Rover βγάζει στο μεροκάματο το Defender (video)

To Land Rover Defender βγάζει το «κοστούμι» και φοράει τη φόρμα εργασίας, καθώς πλέον απέκτησε επαγγελματική έκδοση. Ένσημα λοιπόν θα

Επιδόσεις αλλά και ασφάλεια από το Koenigsegg Regera (video)

Δεν υποβάλλονται μόνο τα συμβατικά αυτοκίνητα σε δοκιμές πρόσκρουσης, αλλά και τα επώνυμα supercars, όπως το Koenigsegg Regera. Η σουηδική