Breaking News

Η νέα κομψή έκδοση της Porsche Macan με 440 ίππους

Η νέα κομψή έκδοση της Porsche Macan με 440 ίππους

Δύναμη και κομψότητα είναι τα δυο βασικά χαρακτηριστικά της νέας Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition.

Η νέα αυτή έκδοση του γερμανικού SUV φέρει την υπογραφή του Porsche Exclusive Manufaktur, κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Λειψίας, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές.

Ας ξεκινήσουμε με το εμφανισιακό κομμάτι της Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Διαθέτει το αποκλειστικό για αυτή πακέτο “Turbo”, μαύρες γυαλιστερές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, LED εμπρός προβολείς, σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, εμπρός splitter και πίσω διαχύτη με κόκκινο περίγραμμα, πλευρικές ποδιές, ενώ στην πόρτα του χώρου αποσκευών αναγράφεται με κόκκινα γράμματα η ένδειξη Macan Turbo. Το αμάξωμα της είναι χαμηλότερο κατά 15 χλστ.

Ελάτε τώρα να μπούμε στο εσωτερικό της Macan Turbo Exclusive Performance Edition, όπου συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις συνδυασμένες με αλκαντάρα, κόκκινες πινελιές στα καθίσματα, στις ζώνες ασφαλείας στις ραφές και στο λογότυπο turbo που αναγράφεται στο προσκέφαλο των εμπρός καθισμάτων.

Παράλληλα στον αλουμινένιο λεβιέ ταχυτήτων του αυτόματου κιβώτιο PDK έχει τοποθετηθεί το λογότυπο Macan Turbo Exclusive Performance Edition. Στο στάνταρ εξοπλισμό της ανήκουν τα θερμαινόμενα εμπρός-πίσω καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι.

Η νέα έκδοση βασίζεται στην Macan Turbo με το πακέτο Performance. Ο V6 κινητήρας των 3.6 λίτρων αποδίδει για λογαριασμό της 40 ίππους περισσότερους από ότι στην Macan Turbo, φτάνοντας τους 440 ίππους, ενώ η άφθονη ροπή των 600 Nm διαχέεται από τις 1.500-4.500 σ.α.λ.

Οι επιδόσεις της είναι καταιγιστικές με επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτ. και τελική ταχύτητα 272 χλμ./ώρα, ενώ ακινητοποιείται με ισχυρά φρένα που διαθέτουν δίσκους 390 χλστ.

Το βιβλίο των παραγγελιών για την Macan Turbo Exclusive Performance Edition έχει ανοίξει, ενώ η τιμή της στην αγορά της Γερμανίας διαμορφώνεται στα 116.091 ευρώ.


Tags assigned to this article:
Macan Turbo Exclusive Performance EditionPorsche

Related Articles

Ακριβέστατο αντίγραφο της Lamborghini Diablo από Lego

Μικρά και μεγάλα παιδιά σίγουρα θα θέλουν να παίξουν με τη συγκεκριμένη Lamborghini Diablo, καθώς με την αληθινή είναι λίγο

Η Hyundai στόλισε το νέο Veloster (video)

Mε μια άκρως γιορτινή αμφίεση εμφανίζεται το νέο Veloster, το αμάξωμα του οποίου στολίστηκε από την Hyundai. Όπως θα δείτε

Για πρώτη φορά πολύχρωμο το SEAT Leon (video)

H τέταρτη γενιά του SEAT Leon είναι έτοιμη για την παγκόσμια πρεμιέρα της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, στις