Breaking News

Η εκατομμυριοστή Porsche 911 περιοδεύει στην Κίνα

Η εκατομμυριοστή Porsche 911 περιοδεύει στην Κίνα

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας που πραγματοποιεί η εκατομμυριοστή Porsche 911, επισκέφτηκε και την Κίνα.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Κίνα αποτελεί τη μεγαλύτερη αγορά της Porsche, επομένως η επετειακή 911 δε θα μπορούσε να μην κάνει μια στάση εκεί. Η επίσημη παρουσίαση της έγινε σε ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο WaiTanyuan Club στη Σαγκάη, ενώ οι 150 εκλεκτοί προσκεκλημένοι ήταν δημοσιογράφοι, οπαδοί της γερμανικής εταιρίας και συλλέκτες. Στο χώρο της παρουσίασης υπήρχαν διάφορα εκθέματα που έδειχναν πως η Porsche έφτασε στον αριθμό αυτό ορόσημο η παραγωγή της 911.

Οι εορτασμοί όμως δε σταμάτησαν εδώ. Η εκατομμυριοστή 911 συμμετείχε στο ράλι ιστορικών αυτοκινήτου του Σινικού Τείχους, ενώ στη διαδρομή των 500 χιλιομέτρων τη συνόδευαν  οι κλασσικές Carrera Cabriolet (Type 993) και 911 Carrera Speedster, οι οποίες πήραν άδεια εξόδου από το Μουσείο της Porsche.

Τελευταίος σταθμός για την εκατομμυριοστή 911 στη Κίνα θα είναι το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γκουάντζου από 17-26 Νοεμβρίου. Δείτε το παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία της εκατομμυριοστής 911 στην Κίνα.

 


Tags assigned to this article:
911911 Carrera SpeedsterCarrera CabrioletPorsche

Related Articles

Το νέο αυτοκίνητο του Πάπα Φραγκίσκου

Πριν από μερικές μέρες είδαμε τον Πάπα Φραγκίσκο να ευλογεί το νέο πυροσβεστικό όχημα του Βατικανού, ενώ τη σχετική είδηση

Άρση της απαγόρευσης οδήγησης για τις γυναίκες στη Σαουδική Αραβία

Ίσως να μην το γνωρίζατε, αλλά οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία δεν είχαν δικαίωμα να οδηγούν. Αυτό όμως πλέον δεν

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο επέλεξε ο Άι Βασίλης;

Στο γκαράζ αφήνει φέτος τα  Χριστούγεννα ο Άι Βασίλης το έλκηθρο του που το σέρνουν οι τάρανδοι, καθώς αποφάσισε να