Breaking News

Οι τρεις φιναλίστ για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Οι τρεις φιναλίστ για το Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Πρόσφατα στο πλαίσιο διεξαγωγής τoυ Σαλονιού της Γενεύης ανακοινώθηκε ότι το νέο Volvo XC40 κατέκτησε τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2018»  για την Ευρώπη.

Παράλληλα στην ελβετική πόλη αποκαλύφτηκαν και οι τρεις φιναλίστ για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς», ενώ το σίγουρο είναι ότι ο νικητής θα προέρχεται από την κατηγορία των SUV.

Αυτό το ασφαλές συμπέρασμα προκύπτει από το γεγονός ότι οι τρεις υποψήφιοι είναι το Volvo XC60, το Mazda CX-5 και το Range Rover Velar.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι για την κατηγορία του «Παγκόσμιου Πολυτελούς Αυτοκινήτου της Χρονιάς» θα μονομαχήσουν το Audi A8, η Porsche Cayenne και η Porsche Panamera, επομένως ο Όμιλος Volkswagen έχει ήδη κάνει χώρο στο ράφι με τα τρόπαια του.

Για το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων της Χρονιάς» γκάζι θα πατήσουν η BMW M5, το Honda Civic Type R και το Lexus LC 500.

Τον τίτλο του «Παγκοσμίου Σχεδιαστικά Αυτοκινήτου της Χρονιάς» διεκδικεί το Lexus LC 500, το Range Rover Velar και το Volvo XC60.

Συνεχίζουμε με το «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Πόλης της Χρονιάς», όπου το στέμμα διεκδικούν τα Ford Fiesta, Suzuki Swift και Volkswagen Polo.

Τέλος, «Παγκόσμιο Οικολογικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» θα ανακηρυχτεί η BMW 530e iPerformance, ή το Chrysler Pacifica Hybrid ή το Nissan Leaf.

Τα ονόματα των μεγάλων νικητών θα γίνουν γνωστά στις 28 Μαρτίου στο Σαλόνι της Νέας Υόρκης.



Related Articles

Το πρώτο Nissan με «κορδόνια» είναι για…να το βάλεις στα πόδια!

Με γιγαντιαίο αθλητικό παπούτσι μοιάζει στο το συγκεκριμένο Nissan Kicks, καθώς δέχτηκε ειδική μετατροπή, ώστε να συμμετέχει σε μια εμπορική

To νέο Opel Astra θα είναι “Made in Germany”;

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες έχει μετατραπεί το παραγωγικό μέλλον του Opel Astra στη Βρετανία. Αυτό διότι υπάρχει έντονη φημολογία

Πόσο είναι το ρεκόρ πωλήσεων του Citroen C5 Aircross;

Εμπορική επιτυχία σημειώνει το C5 Aircross, σύμφωνα πάντα με τη Citroen, καθώς μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει καταφέρει