Breaking News

Ενδοοικογενειακή κόντρα για τα Audi RS3 Sedan και R8 V10 Spyder (video)

Ενδοοικογενειακή κόντρα για τα Audi RS3 Sedan και R8 V10 Spyder (video)

Όταν ο μικρός σου αδελφός σε προκαλεί, αλλά ξέρεις ότι είσαι πιο δυνατός από αυτόν τότε η αναμέτρηση δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως θα μπορούσε να πει κανείς για τα  Audi RS3 Sedan και R8 V10 Spyder.

Το πρώτο είναι σίγουρα ένα ισχυρό μοντέλο της γερμανικής εταιρίας με σήμα τους τέσσερις κύκλους, ωστόσο το δεύτερο έχει ξεχωρίσει στο πάνθεον των supercars.

Υπάρχει λοιπόν λόγος να ανησυχεί το R8 για το αποτέλεσμα αφού τροφοδοτείται από τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 5.2 λίτρων που του προσφέρει ισχύ 540 ίππων, ροπή 540 Nm, επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτ. και τελική ταχύτητα 318 χλμ./ώρα.

Από την άλλη τώρα το RS3 Sedan πιστεύει στις ικανότητες του υπερτροφοδοτούμενου 5κύλινδρου TFSI κινητήρα των 2.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 400 ίππους και 480 Nm ροπής. Επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτ. και φτάνει μέχρι τα 280 χλμ./ώρα, χάρη στο προαιρετικό πακέτο Dynamic Plus.

Ποιο ήταν πιο γρήγορο στην ευθεία; Θα το μάθετε στο παρακάτω video.


Tags assigned to this article:
AudiR8 V10 SpyderRS3 Sedan

Related Articles

Μπαίνεις σε γκέτο με αυτό το Toyota Hilux

Σοκ και δέος προκαλεί το συγκεκριμένο Toyota Hilux, την εξωτερική αμφίεση του οποίου επιμελήθηκε η εταιρεία βελτιώσεων Wald International. Ελάτε

Ποδήλατο της Harley-Davidson αξίας 3.600 ευρώ

Όταν ακούτε το όνομα Harley-Davidson σίγουρα στο μυαλό σας έρχονται επιβλητικές μεγάλες μοτοσικλέτες και αναβατές με δερμάτινα μπουφάν. Ωστόσο η

Η ροζ Lamborghini Huracan με κρυστάλλους Swarovski (video)

Από μονή της η Lamborghini Huracan αποτελεί ένα αυτόφωτο κόσμημα των δρόμων, ωστόσο υπάρχει τρόπος να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη.