Breaking News

Γάιδαρος επιτέθηκε σε μια McLaren 650S Spider

Γάιδαρος επιτέθηκε σε μια McLaren 650S Spider

Κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας βρέθηκε ένας συμπαθέστατος γαϊδαράκος, καθώς χωρίς να έχει πρόθεση προκάλεσε ζημιές σε μια σταθμευμένη McLaren 650S Spider.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο όταν ο ιδιoκτήτης του βρετανικού supercar, ενώ είχε παρκάρει είδε από τον μεσαίο καθρέπτη το γάιδαρο να μασάει τον πίσω προφυλακτήρα. Ίσως το πορτοκαλί χρώμα της 650S Spider να του θύμισε ένα τεράστιο καρότο και να θεώρησε ότι έχει φτάσει η τροφή του.

Ο οδηγός της 650S Spider μετά το πρώτο σοκ δέχτηκε και δεύτερη ψυχρολουσία. H ασφαλιστική του εταιρεία αρνήθηκε να καλύψει πλήρως τη ζημία, διότι επέρριψε και σε αυτόν ευθύνη, καθώς στάθμευσε πολύ κοντά στο χώρο φύλαξης του ζώου.

Την ιδία απάντηση του έδωσε και ο ιδιοκτήτης του γαιδάρου όταν του ζήτησε τα ρέστα. Η συνέχεια δόθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, το οποίο τελικά αποφάσισε ο ιδιοκτήτης του γαϊδάρου να πληρώσει 5.973 ευρώ για το κόστος των επισκευών που δεν καλύπτει η ασφαλιστική εταιρεία.

Ανέπαφος από την επίθεση του γαιδάρου παρέμεινε ο twin-turbo V8 κινητήρας των 3.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 650 ίππους και 678 Nm ροπής, ενώ επιτρέπει στην  650S Spider επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 3.0 δευτ. και τελική ταχύτητα 329 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
650S SpiderMcLaren

Related Articles

To Nissan Imx Concept ανοίγει τις πόρτες στο μέλλον (video)

Στο 45ο Σαλόνι του Τόκιο η Nissan εντυπωσίασε τους επισκέπτες με το νέο Imx Concept. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μοντέλο

Ένα Honda S2000 του 2002 σαν καινούργιο

Ο χρόνος φαίνεται να πάγωσε για το συγκεκριμένο Honda S2000, καθώς μοιάζει να βγήκε χτες από τη γραμμή παραγωγής, παρότι

Με Toyota μετακινείται ο Πάπας Φραγκίσκος

Το νέο αυτοκίνητο του Πάπα Φραγκίσκου είναι ένα Toyota και δείχνει σωστή επιλογή, καθώς οι άνθρωποι του Θεού δεν πρέπει