Breaking News

Ένα Volvo V70 μετατράπηκε σε τανκ

Ένα Volvo V70 μετατράπηκε σε τανκ

Καριέρα στο στρατό και συγκεκριμένα στα Τεθωρακισμένα ήθελε πιθανότατα να κάνει ο ιδιοκτήτης του εν λόγω Volvo V70, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο βρήκε τον τρόπο να οδηγεί τανκ ή μάλλον κάτι που να θυμίζει… Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω σχετική φωτογραφία μετέτρεψε το σουηδικό station wagon σε άρμα μάχης τοποθετώντας πλευρικά πάνελ, τα οποία είναι βαμμένα σε χρώματα παραλλαγής, ενώ στη βάση των θυρών υπάρχουν τέσσερις ψεύτικες ρόδες.

Το highlight είναι σίγουρα όμως το κανόνι που βρίσκεται πάνω στην οροφή μαζί με τον πυργίσκο, ενώ θα θέλαμε πολύ να μάθουμε αν είναι και περιστρεφόμενο. Το μόνο που ίσως λείπει είναι οι ερπύστριες.

Πρωτότυπη η ιδέα μετατροπής του V70 σε τανκ, αλλά δε ξέρουμε πόσο θα δυσκολεύουν τα πρόσθετα πάνελ την πρακτικότητα και την αεροδυναμική. Όπως και να έχει εμείς να ευχηθούμε να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της…ασφάλτου.


Tags assigned to this article:
V70Volvo

Related Articles

To ισχυρότερο Volkswagen Golf GTI

Η Volkswagen τράβηξε το σεντόνι και αποκάλυψε το νέο Golf GTI TCR στο πλαίσιο διεξαγωγής της ετήσιας συνάντησης GTI στην

Το Dacia Duster μετατράπηκε σε τανκ (video)

Το Dacia Duster είναι δημοφιλές όχι μόνο για την προσιτή του τιμή, αλλά και για τις εκτός δρόμου ικανότητες του

Μόνο 4,3 δευτ. θέλει η Jaguar F-Pace SVR για την επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η κορυφαία έκδοση SVR της Jaguar συναντάται μόνο στην F-Type. Ωστόσο η βρετανική εταιρία πιστεύει ότι