Breaking News

Το Honda Civic Type R από 320.000 τουβλάκια Lego (video)

Το Honda Civic Type R από 320.000 τουβλάκια Lego (video)

Κοιτώντας από μακριά αυτό το λευκό Honda Civic Type R ίσως να μην καταλάβεις ότι δεν είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.

Όταν όμως το πλησιάσεις σε περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς διαπιστώνεις ότι πρόκειται για πιστό αντίγραφο του Civic Type R, στις πραγματικές του μάλιστα διαστάσεις, που δημιουργήθηκε με τα διάσημα τουβλάκια της Lego. Για την ακρίβεια χρειάστηκαν 320.000 τουβλάκια της Lego, ενώ ως βάση χρησιμοποιήθηκε ένα χαλύβδινο πλαίσιο του ιαπωνικού σπορ μοντέλου.

Σίγουρα αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα πιστοποιημένων επαγγελματιών της Lego που αφιέρωσε 1.300 ώρες για την ανέγερση του Civic Type R, ενώ κατάφεραν να αναπαραστήσουν σχεδόν κάθε λεπτομέρεια με μεγάλη ακρίβεια. Μάλιστα το Civic Type R της Lego σε κλίμακα 1: 1 διαθέτει και λειτουργικά φωτιστικά σώματα, τα οποία ανάβουν και σβήνουν μέσω tablet.

To εν λόγω εντυπωσιακό δημιούργημα της Lego θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και σε διάφορες εκδηλώσεις τους επόμενους μήνες στην Αυστραλία.

Υπενθυμίζουμε ότι το αληθινό Civic Type-R τροφοδοτείται από ένα δίλιτρο VTEC Τurbo κινητήρα, απόδοσης 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5,7 δευτ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Civic Type RHondaLegoαντίγραφο

Related Articles

Lada: Πόσα αυτοκίνητα πούλησε το 2023 – Κυριάρχησε στην αγορά της Ρωσίας – Τα πλάνα της για το 2024

Η Lada κάνει τον απολογισμό της για το 2023, ανακοινώνοντας τον αριθμό των συνολικών της πωλήσεων, τις προκλήσεις που κλήθηκε

Αρκετά προσιτό το Dacia Duster με νέο βενζινοκινητήρα 100 ίππων

Η Dacia εκσυγχρονίζει τη γκάμα κινητήρων του Duster προσφέροντας του ένα νέο βενζίνης μόλις 1.0 λίτρου. O λόγος για τον

Τα Peugeot 508 SW, 508 και 3008 μπαίνουν στην πρίζα

Ακολουθώντας τις εξελίξεις η Peugeot ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει από το δεύτερο τρίμηνο του 2019 υβριδικές plug-in εκδόσεις στα μοντέλα