Breaking News

Τροχαία ατυχήματα Ιουλίου-10 νεκροί

Τροχαία ατυχήματα Ιουλίου-10 νεκροί

Διψήφιος για ακόμα μια φορά δυστυχώς είναι ο μηνιαίος απολογισμός για τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων.

Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής τον περασμένο Ιούλιο σημειώθηκαν συνολικά 486 τροχαία ατυχήματα, από τα οποία είχαμε 587 παθόντες.

Πιο αναλυτικά, καταγράφηκαν 10 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, από τα οποία είχαμε ισάριθμους νεκρούς, 9 σοβαρά τροχαία ατυχήματα με επίσης ισάριθμους σοβαρά τραυματίες και 467 ελαφρά τροχαία ατυχήματα με 568 ελαφρά τραυματίες.

Τα κυριότερα αίτια των παραπάνω τροχαίων ατυχημάτων ήταν η οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, η παραβίαση ρυθμιστικών πινακίδων και κανόνων κυκλοφορίας από πεζούς, ενώ η μη χρήση προστατευτικού κράνους από τους οδηγούς και επιβάτες των δικύκλων επέτεινε σε πολλές περιπτώσεις, τη σοβαρότητα του τραυματισμού τους.

Δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την ίδια τη ζωή, επομένως ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας ως οδηγοί, ώστε να σταματήσει το αιματοκύλισμα στους δρόμους της χώρας μας.


Tags assigned to this article:
ΙούλιοςνεκροίΤροχαία

Related Articles

Περιπολικό εμβόλισε και αναποδογύρισε ένα Chrysler PT Cruiser (video)

Ο νόμος επιτρέπει σε ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά να περνούν κόκκινα φανάρια όταν κατευθύνονται για παροχή βοήθειας. Ωστόσο θα

Προσπάθησε να φύγει από μπλόκο της αστυνομίας και τράκαρε στα 3 μέτρα! (video)

Για γέλια και για κλάματα ήταν ο οδηγός ενός Dodge Challenger που προσπάθησε να το σκάσει από μπλόκο της αστυνομίας.

H Skoda Superb συρρικνώθηκε (video)

Ποιος είπε ότι η Skoda Superb είναι μόνο για τους ενήλικες; Έχουν και τα παιδιά δικαίωμα να την απολαύσουν τη