Breaking News

Ποίημα η νέα ξεσκέπαστη Ferrari Roma Spider

Ποίημα η νέα ξεσκέπαστη Ferrari Roma Spider

Πηγή έμπνευσης για τους στοίχους ποιητών θα μπορούσε να αποτελέσει η ομορφιά της νέας Ferrari Roma Spider.

Όπως είναι ολοφάνερο πρόκειται για την cabrio εκδοχή της coupe Roma, καθώς η μεταλλική οροφή έχει αντικατασταθεί με μια αναδιπλούμενη υφασμάτινη, η οποία ανοιγοκλείνει σε μόλις 13,5 δευτ., ακόμα και εν κινήσει, αρκεί η ταχύτητα της νέας Roma Spider να μην υπερβαίνει τα 60 χλμ./ώρα.

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία υφασμάτων και ραφών της μαλακής οροφής. Στο τετραθέσιο εσωτερικό συναντάμε οθόνη για το ψηφιακό πίνακα οργάνων, για το σύστημα πολυμέσων (8,4 ιντσών) και ακόμα μια προαιρετική (8,8 ιντσών) τοποθετημένη απέναντι από το συνοδηγό. Στο τιμόνι υπάρχουν ενσωματωμένα κουμπιά ευαίσθητα στην αφή, αλλά και το κουμπί εκκίνησης του θηριώδη κινητήρα που απέκτησε κόκκινο φωτισμό.

Διαβάστε επίσης: Έκανε donuts με Ferrari σε κεντρικότατη λεωφόρο μεγάλης πόλης! (video)

Τα εμπρός καθίσματα είναι θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα προς 18 κατευθύνσεις. Επίσης υπάρχει σύστημα που διαχέει ζεστό αέρα στην περιοχή του αυχένα, ενώ ανεμοθραύστης πίσω από τα καθίσματα αναπτύσσεται ηλεκτρικά με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα και με ταχύτητα έως και 168 χλμ./ώρα.

Βασικός κοινός παρονομαστής ανάμεσα στην προϋπάρχουσα coupe Roma και στη νέα Roma Spider αποτελεί ο V8 twin-turbo κινητήρας των 3.9 λίτρων, ο οποίος παράγει 620 ίππους και 760 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων, επιτρέποντας επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 3,4 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα 320 χλμ./ώρα. Σε σύγκριση με την coupe Roma το βάρος έχει αυξηθεί μόνο 84 κιλά, κυρίως λόγω του μηχανισμού για την οροφή.


Tags assigned to this article:
cabrioFerrariKINHTΗΡΑΣROMA SPIDERοροφή

Related Articles

H Toyota σταματά την παραγωγή της στην Αυστραλία (video)

Τίτλους τέλος ρίχνει η Toyota στη γραμμή παραγωγής της στην Αυστραλία έπειτα από 54 ολόκληρα χρόνια. Η απόφαση αυτή είχε

Είκοσι νεκροί το Νοέμβριο από τροχαία ατυχήματα στην Ελλάδα

Η Ελλάδα καθημερινά αργοσβήνει στην άσφαλτο, καθώς το κόκκινο χρώμα του αίματος που την «ποτίζει» δε λέει να στεγνώσει εδώ

Από την ηλιοροφή του Volkswagen Beetle στου σύγχρονου Polo

Γνωρίζετε ότι η Volkswagen έχει μακρά παράδοση στις ηλιοροφές; Το συγκεκριμένο αξεσουάρ που προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας υπάρχει στις εξοπλιστικές