Breaking News

Ο τυφώνας του κατέστρεψε το αυτοκίνητο και η Toyota του χάρισε ένα ολοκαίνουργιο

Ο τυφώνας του κατέστρεψε το αυτοκίνητο και η Toyota του χάρισε ένα ολοκαίνουργιο

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων Toyota που πίνουν νερό στο όνομα της ιαπωνικής εταιρείας, λόγω της αξεπέραστης αξιοπιστίας που προσφέρει.

Ωστόσο ο Mark Miller έχει λόγους να ανοίξει μπουκάλι κρασί για να γιορτάσει τη γενναιοδωρία της Toyota προς το πρόσωπο του. Το 2006 ο Mark αγόρασε το πρώτο του καινούργιο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν ένα υβριδικό Highlander. To πρόσεχε σαν τα μάτια του, καθώς ήταν πιστός του συνεργάτης στη δουλειά.

O Mark έχει μια επιχείρηση ασφαλτοστρώσεων, έτσι χρειάζεται να μετακινείται συχνά, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο είχε κάνει περίπου 8.000 ταξίδια με το αγαπημένο του Highlander. Έτσι κατάφερε να διανύσει μαζί του συνολικά πάνω από 1 εκατομμύριο μίλια (1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα).

Παρότι ο χρόνος και η φθορά φαίνονταν ότι δε μπορούσαν να χωρίσουν τον Mark και το Highlander, ένα αναπάντεχο γεγονός διέκοψε βίαια τη σχέση τους.  Ο φονικός τυφώνας «Ίαν» που χτύπησε τη Φλόριντα το Σεπτέμβριο του 2022, κατέστρεψε το αγαπημένο του Highlander.

Επειδή όμως δεν ήθελε να καταλήξει για παλιοσίδερα απευθύνθηκε στην Toyota και ρώτησε αν θα ενδιαφέρονταν να το αγοράσει για ερευνητικούς σκοπούς. Στις 21 Ιανουαρίου 2023 επισκέφτηκε την αντιπροσωπεία της Toyota, στην οποία εμπιστεύονταν τη φροντίδα του Highlander. Είχε προσκληθεί για να αφηγηθεί την ιστορία του και σίγουρα δεν περίμενε τη μεγάλη έκπληξη που τον περίμενε.

Διαβάστε επίσης: Για τα σκουπίδια το ηλεκτρικό Fiat 500e;

Η Toyota λοιπόν θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την αφοσίωση του όλα αυτά τα χρόνια και για το ρεκόρ χλμ. που κατάφερε με το Highlander του έκανε ένα απρόσμενο δώρο. Ένα ολοκαίνουργιο υβριδικό Highlander Bronze Edition με ένα τεράστιο κόκκινο φιόγκο τον περίμενε για να το παραλάβει.

Ακόμα και το χρώμα του αμαξώματος, το γκρι του τσιμέντου, ταίριαζε στο επάγγελμα του Mark, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του, ενώ ταυτόχρονα αισθάνονταν χαρά και συγκίνηση. Αξίζει να αναφέρουμε ότι όταν ο Mark είχε διανύσει 500.000 μίλια (804.672 χλμ.) με το Highlander, η Toyota για να τον επιβραβεύσει του έκανε δώρο ένα ψυγείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι πριν πάει σπίτι για να φορτώσει το νέου Highlander με τα εργαλεία του, θα αγοράσει καλύμματα καθισμάτων για να το προστατέψει, ενώ υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η τακτική αλλαγή λαδιών για την εύρυθμη λειτουργία του κινητήρα.Related Articles

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Σεπτέμβριο; Κερδίζει το πετρέλαιο, η βενζίνη ή το ρεύμα;

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ και της ΕΛΣΤΑΤ, τον περασμένο μήνα καταγράφηκε μια μικρή πτώση στις πωλήσεις καινούργιων

Γιατί η Toyota Corolla ψήλωσε 20 χλστ.;

Η απάντηση είναι απλή αν σκεφτείτε ότι πλέον ακόμα και τα μικρομεσαία μοντέλα διεκδικούν λίγη από τη δόξα των δημοφιλών

Ποδόσφαιρο, Jeep και οι τρομερές γυναίκες της Juventus!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Juventus προκρίθηκε σε όμιλο της κορυφαίας διοργάνωσης του αθλήματος