Breaking News

Η διαφήμιση της Audi που κόπηκε ως προκλητική

Η διαφήμιση της Audi που κόπηκε ως προκλητική

Στο στόχαστρο έντονης κριτικής μπήκε μια διαφήμιση της Audi για το νέο RS4 Avant. Ο λόγος για την εικόνα που βλέπετε παραπάνω, με ένα μικρό κοριτσάκι να έχει ακουμπήσει με την πλάτη στη μάσκα του νέου RS4 Avant και να τρώει μια μπανάνα. Η σχετική λεζάντα της γερμανικής εταιρείας ήταν «αφήστε την καρδία σας να χτυπήσει πιο γρήγορα, από κάθε άποψή».

Τα επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσαν «βροχή» για την Audi, η οποία κατηγορήθηκε ακόμα και για σεξουαλικό υπονοούμενο λόγω της μπανάνας…

Το ερώτημα που εγείρεται εδώ είναι αν μιλάμε για μια πονηρή εικόνα ή για πονηρά μυαλά που έχουν συνδέσει το σχήμα της μπανάνας με το σεξ. Ορισμένοι πάλι θεώρησαν ότι η Audi προβάλει εν δυνάμει ένα ατύχημα με παιδί, καθώς λόγω ύψους, ίσως το κοριτσάκι να μη γίνει ορατό από τον οδηγό.

Η Audi απάντησε ότι το νέο RS4 Avant εκτός από αρκετά γρήγορο είναι και οικογενειακό αυτοκίνητο, ενώ για το λόγο αυτό προβάλλονται μέλη της οικογένειας στη διαφήμιση.

Ωστόσο επειδή προφανώς δεν ήθελε να διχάσει το κοινό της ζήτησε συγγνώμη, υποσχέθηκε ότι η εικόνα αυτή δε θα χρησιμοποιηθεί ξανά στο μέλλον, ενώ ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει εσωτερικό έλεγχο για αν διαπιστώσει αν οι σχετικοί μηχανισμοί ελέγχου δε λειτούργησαν.

Ποια είναι η δική σας άποψη; Πιστεύετε ότι η συγκεκριμένη διαφήμιση κρύβει σεξουαλικό υπονοούμενο ή ότι προβάλει λάθος μήνυμα για την ασφάλεια των παιδιών;


Tags assigned to this article:
AudiRS4 Avantδιαφήμιση

Related Articles

Ετοιμάζεται το ηλεκτροκίνητο λεωφορείο Mercedes Citaro

Η ηλεκτροκίνηση δε βάζει στην πρίζα μόνο επιβατικά μοντέλα, αλλά και μικρά αστικά λεωφορεία, όπως το Mercedes Citaro. Η ίδια

Το αγωνιστικό Hyundai Elantra N TCR

Μπορεί στην Ελλάδα η Hyundai να μη διαθέτει πλέον το Elantra, όμως στις χώρες όπου πωλείται σύντομα θα διατίθεται ως αγωνιστικό

Απίστευτο ακροβατικό με Ford Ranger Raptor έφερε νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ Guinness (φωτογραφίες & βίντεο)

Σκηνές που βλέπουμε μόνο σε ταινίες δράσης γυρίστηκαν με το Ford Ranger Raptor, όχι όμως για τη μεγάλη οθόνη, αλλά