Breaking News

Η αλλαγή λωρίδας κόστισε ακριβά σε ένα Mustang και Golf (video)

Η αλλαγή λωρίδας κόστισε ακριβά σε ένα Mustang και Golf (video)

Βασικός κανόνας όταν αλλάζουμε λωρίδα κυκλοφορίας είναι να ελέγχουμε προσεκτικά την κίνηση από τον πλευρικό μας καθρέπτη και πάντα να βγάζουμε φλας.

Αυτό προφανώς δε συνέβη στο περιστατικό που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω video. Αρχικά βλέπουμε το αυτοκίνητο, το οποίο με την ενσωματωμένη του κάμερα κατέγραψε το ατύχημα, να κινείται κανονικά στη δεξιά λωρίδα ενός αυτοκινητόδρομου στο Κολοράντο.

Κάποια στιγμή αποφασίζει να μεταβεί στη μεσαία λωρίδα. Αυτή του η κίνηση όμως «ενόχλησε» ένα γκρι Volkswagen Golf που κινούνταν με αρκετή ταχύτητα ήδη στη μεσαία λωρίδα και για το λόγο αυτό αποφάσισε να «μετακομίσει» στην αριστερή λωρίδα.

Έλα όμως που στην αριστερή λωρίδα κινούνταν ακόμα πιο γρήγορα ένα μαύρο Ford Mustang. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το Mustang να χτυπήσει από πίσω το Golf και αυτό στη συνέχεια να ακουμπήσει ελαφρώς το αυτοκίνητο που μπήκε πριν λίγο στη μεσαία λωρίδα.

Ακολούθησε μια τρελή πορεία για το Mustang και το Golf με το πρώτο να πέφτει σε ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και το δεύτερο να κάνει σβούρες μέχρι να ακινητοποιηθεί.



Related Articles

Δε μένουν σπίτι-Σε μια μέρα 1.155 παραβάσεις της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει η Ελληνική Αστυνομία τους ελέγχους για την τήρηση του μέτρου απαγόρευσης άσκοπων μετακινήσεων των πολιτών, λόγω

Πατίνι σπέρνει τον πανικό σε αυτοκινητόδρομο (video)

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε πριν από τρεις μέρες σε αυτοκινητόδρομο κάπου στις Η.Π.Α. Το παρακάτω video που θα παρακολουθήσετε προέρχεται

Σύλληψη για 13 εμπρησμούς οχημάτων

Έναν πυρομανή κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν, έπειτα από επιστραμμένη έρευνα, οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο λόγος