Breaking News

Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα (video)

Έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε δυο αυτοκίνητα (video)

Ο οδηγός μιας κόκκινης Skoda Fabia έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε δυο αυτοκίνητα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ποια ήταν η αιτία του εν λόγω τροχαίου ατυχήματος; Πιθανότατα η ολισθηρότητα της ασφάλτου, καθώς παρατηρούμε ότι στην άκρη του δρόμου υπάρχει χιόνι. Ωστόσο αν προσέξετε καλύτερα λίγο πριν η Fabia βγει εκτός ελέγχου σπινθήρες πετάγονται από τον πίσω τροχό της.

Αυτό ίσως να οφείλεται σε απώλεια πίεσης του ελαστικού ή σε βλάβη της ανάρτησης που είχε ως αποτέλεσμα να γλιστρήσει κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος και στη συνέχεια να χτυπήσει πλευρικά ένα Audi A7 και το αυτοκίνητο που κατέγραψε με την ενσωματωμένη του κάμερα το ατύχημα, το οποίο συνέβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Κρασνοντάρ στη νότια Ρωσία.

Ας ελπίζουμε ότι κανένας από τους επιβάτες των αυτοκινήτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά.



Related Articles

Η συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο νερό – Απεγκλώβισαν τον οδηγό λίγο πριν τη βύθιση (βίντεο)

Σε ναυάγιο κατέληξε στην κυριολεξία η γρήγορη βόλτα ενός Dodge Challenger, καθώς βυθίστηκε στο πάτο καναλιού στη Φλόριντα. Το ατύχημα

Καραμπόλα 15 αυτοκινήτων προκάλεσε η οδηγός ενός Audi (video)

Όταν πας σε μια αντιπροσωπεία και παίρνεις ένα αυτοκίνητο για test drive δεν είσαι υποχρεωμένος προφανώς μετά να το αγοράσεις.

Mercedes εκτοπίζεται από Range Rover Sport και γκρεμίζει κολόνα φωτισμού (video)

Το να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο χωρίς να ελέγξεις τον αντίστοιχο πλευρικό σου καθρέπτη μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες.