Breaking News

Ο Σκαραβαίος της Volkswagen έγινε Transformers (video)

Ο Σκαραβαίος της Volkswagen έγινε Transformers (video)

Στις 21 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία Transformers.

Ωστόσο το πρωταγωνιστικό όχημα Bumblebee που μεταμορφώνεται σε ρομπότ αυτή τη φορά δε θα είναι μια Chevrolet Camaro αλλά το Volkswagen Beetle, γνωστό στους περισσότερους ως Σκαραβαίος.

Η επιλογή του έγινε καθώς το σενάριο της ταινίας αναφέρεται στο 1987, ενώ όλα αρχίζουν όταν μια νεαρή κοπέλα, η Τσάρλι, βρίσκει ένα παλιό κίτρινο Σκαραβαίο εγκαταλειμμένο και στη συνέχεια ανακαλύπτει τις απίστευτες ικανότητες του.

Για τις ανάγκες προώθησης της ταινίας η Paramount Pictures παρουσιάζει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες ένα αντίγραφο κανονικού μεγέθους του Bumblebee.

Δείτε στο παρακάτω video το επίσημο τρέιλερ της ταινίας, αλλά και τον εντυπωσιακό τρόπο με τον οποίο ο αθώος Σκαραβαίος μεταμορφώνεται σε ένα ρομπότ που ρίχνεται στη μάχη ενάντια στους αντιπάλους του.



Related Articles

Το πρώτο Mitsubishi μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο

Τη δική του ιστορία μας «διηγείται» το Mitsubishi 500, το οποίο ήταν το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής της ιαπωνικής

Πωλείται 1 από τις μόλις 14 Porsche 993 Turbo Cabriolet

Σήμερα δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις μια Porsche 911 Turbo με coupe ή convertible αμάξωμα, καθώς αρκεί μόνο να έχεις

Maserati A6G 2000: Ο οργασμός του ντιζάιν πριν 70 χρόνια

Μπορεί  η Maserati να ετοιμάζεται για την είσοδο της σε μια νέα εξηλεκτρισμένη εποχή, ωστόσο παραμένει πάντα συνδεδεμένη με τις