Breaking News

Ασθενοφόρα έγιναν 800 Mercedes Sprinter

Ασθενοφόρα έγιναν 800 Mercedes Sprinter

Το εθνικό σύστημα υγείας της Βραζιλίας ενισχύει η Mercedes, καθώς θα στελεχώσει τα νοσοκομεία της χώρας με 800 Sprinter που έχουν μετατραπεί σε ασθενοφόρα.

Η γερμανική εταιρία κατάφερε να διακριθεί σε προκήρυξη που πραγματοποίησε το υπουργείο υγείας τη Βραζιλίας και να κλείσει τελικά αυτή τη μεγάλη και σημαντική παραγγελία. Ήδη στη χώρα του καφέ έχουν καταφθάσει τα πρώτα 225 ασθενοφόρα Sprinter και είναι έτοιμα να αναλάβουν υπηρεσία.

Σημαντικό ρόλο στην επιλογή των Sprinter από το υπουργείο υγείας της Βραζιλίας έπαιξε η προηγμένη τους τεχνολογία, η αξιοπιστία, το χαμηλό κόστος λειτουργίας και η ευρυχωρία τους που επιτρέπει τη μεταφορά του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού που πρέπει να έχει ένα ασθενοφόρο.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ότι η  Mercedes στη  Βραζιλία κατάφερε  στην κατηγορία των μεγάλων βαν να αυξήσει 9% το ποσοστό της σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, φτάνοντας το 33,9%. Βλέποντας σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την πορεία της Mercedes στην τοπική αγορά διαπιστώνουμε ότι από το 2012 έως τώρα έχει αυξήσει το μερίδιο της 20%.


Tags assigned to this article:
BραζιλίαMercedesSprinter

Related Articles

To Skoda Karoq τώρα και με νέα σπορ έκδοση

Είστε και εσείς από αυτούς που θα ήθελαν να δουν μια κορυφαία έκδοση του Skoda Karoq με το εμβληματικό λογότυπο

Το πιο σπορ Toyota Hilux σε 420 μόνο αντίτυπα

Εφόσον η νέα έκδοση GR Sport του Toyota Hilux θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά της Βραζιλίας, τότε το καταλληλότερο μέρος

Το νέο Audi A1 θα έχει πολύ χρώμα

Στην πληθώρα επιλογών εξατομίκευσης που θα προσφέρει το A1 δεύτερης γενιάς εστιάζει η Audi. H γερμανική εταιρία με σήμα τους