Breaking News

Το Dodge έλκηθρο του Άι Βασίλη φτάνει τα 326 χλμ./ώρα (video)

Το Dodge έλκηθρο του Άι Βασίλη φτάνει τα 326 χλμ./ώρα (video)

Αν καλώς πιστεύετε ακόμα στον Άι Βασίλη τότε δε θα είναι δύσκολο να αποδεχτείτε ότι υπάρχει και το νέο ισχυρότατο έλκηθρο του.

Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, αλλά και όσων αισθάνονται ακόμα παιδιά ,φέτος θα μοιράσει τα δώρα του με ένα νέο έλκηθρο που βασίζεται στο εκρηκτικό Dodge Challenger SRT Hellcat, το οποίο διαθέτει  θηριώδη V8 κινητήρα 6.2 λίτρων, απόδοσης 808 ίππων και 957 Nm ροπής.

Με επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός μόλις 3,4 δευτ. και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 326 χλμ./ώρα ο Άι Βασίλης φέτος θα τελειώσει πολύ γρήγορα τη δουλειά του.

Το εν λόγω έλκηθρο αποτελεί ένα δημιούργημα της Dodge με αφορμή την επερχόμενη Black Friday στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ όπως θα δείτε στο παρακάτω video, με τίτλο «αναβάθμιση», κατασκευάστηκε από τα ξωτικά του Άι Βασίλη.

Οι αλλαγές αφορούν την αντικατάσταση των τροχών, την τοποθέτηση πλευρικών  εξατμίσεων και ενός νέου λογότυπου, την αφαίρεση της οροφής και των θυρών.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Πόσο επηρεάζεται ο οδηγός όταν τα παιδιά τσακώνονται και φωνάζουν μέσα στο αυτοκίνητο;

Τα παιδιά είναι ευτυχία και ότι πολυτιμότερο για τους γονείς, όταν όμως βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο μετατρέπονται σε μικρά «τερατάκια».

Η ηλεκτροκίνητη Porsche Mission E βγαίνει στο χώμα (video)

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση και χωρίς καμία προηγουμένως προειδοποίηση η Porsche αποκάλυψε στο 88ο Σαλόνι της Γενεύης, την crossover έκδοση

Συγκλονιστικό ατύχημα με αεροπλάνο που έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο – Προσέκρουσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο (βίντεο)

Παραλίγο τραγωδία με πολλά θύματα απετράπη ευτυχώς, όταν ένα μικρό αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο! Λιγότερο τυχερός όμως στάθηκε