Breaking News

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με φορτηγό-δέκα μαθητές τραυματίες (video)

Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με φορτηγό-δέκα μαθητές τραυματίες (video)

Το να συμβεί κάποιο τροχαίο ατύχημα αποτελεί καθημερινότητα, ωστόσο όταν σε αυτό εμπλέκονται παιδιά δε μπορεί παρά η είδηση να προκαλέσει θλίψη και αγωνία.

Το παρακάτω video που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας σε βενζινάδικο κατέγραψε τη σφοδρή σύγκρουση ενός μεγάλου φορτηγού με σχολικό λεωφορείο. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στις αρχές της εβδομάδας στο Ώστιν του Τέξας.

Όπως θα δείτε λοιπόν στα σχετικά πλάνα το σχολικό λεωφορείο βρίσκεται σταματημένο στο φανάρι και όταν αυτό γίνεται πράσινο ξεκινάει. Τότε ένα μεγάλο φορτηγό που πατάει σε 18 συνολικά τροχούς ερχόμενο με ταχύτητα από τον κάθετο δρόμο προκαλεί πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Το σχολικό λεωφορείο εμβολίστηκε, αλλά τουλάχιστον δεν ανατρέπει. Ο οδηγός του φορτηγού ισχυρίστηκε ότι πέρασε με πορτοκαλί φανάρι, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς τα λεγόμενα του.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι 10 από τους συνολικά 20 μαθητές που μετέφερε το σχολικό λεωφορείο, εκ των οποίων οι 8 με ασθενοφόρο και οι υπόλοιποι 2 από τους γονείς τους. Ευτυχώς τα τραύματα τους δεν είναι σοβαρά, ενώ νοσηλεύεται και ο οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

Οι Αρχές αναφέρουν ότι βρίσκονται στο στάδιο διερεύνησης των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχτεί σε τραγωδία.



Related Articles

Το ρομπότ της Toyota που κινείται σαν άνθρωπος (video)

Αν νομίζετε ότι η Toyota ασχολείται μόνο με την εξέλιξη υβριδικών, ηλεκτροκίνητων και υδρογονοκίνητων μοντέλων κάνετε λάθος. Η ιαπωνική εταιρία

Μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στο Άμστερνταμ από το 2030

Πιο «πράσινο» και «καθαρό» θέλουν να κάνουν οι αρμόδιες Αρχές το Άμστερνταμ, λαμβάνοντας δραστικά μέτρα για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Σύμφωνα

Καραμπόλα 15 αυτοκινήτων προκάλεσε η οδηγός ενός Audi (video)

Όταν πας σε μια αντιπροσωπεία και παίρνεις ένα αυτοκίνητο για test drive δεν είσαι υποχρεωμένος προφανώς μετά να το αγοράσεις.