Breaking News

Διαρρήκτες αυτοκινήτων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Διαρρήκτες αυτοκινήτων συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω

Ίσως να έχει συμβεί και σε εσάς να βρείτε το παράθυρο του αυτοκινήτου σας σπασμένο και από μέσα να λείπουν προσωπικά σας είδη και έγγραφα.

Ο ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου στην περιοχή της Γλυφάδας στάθηκε πιο τυχερός, καθώς την ώρα που οι διαρρήκτες παραβίασαν το  όχημα του έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Χειροπέδες περάστηκαν σε έναν 47χρονο αλλοδαπό και σε έναν 53χρονο ημεδαπό. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία οι δυο άντρες από τον περασμένο Σεπτέμβριο είχαν διαπράξει διαρρήξεις σε σταθμευμένα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης περιοχής χρησιμοποιώντας εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, ενώ μέχρι τώρα έχουν εξιχνιαστεί οχτώ σχετικές υποθέσεις.

Από τα αυτοκίνητα έκλεβαν χρηματικά ποσά, έγγραφα, προσωπικά αντικείμενα και άλλα τιμαλφή. Στην κατοχή τους, καθώς και από την έρευνα στο όχημα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εργαλείο θραύσης κρυστάλλων, διαρρηκτικά εργαλεία, ζευγάρια γάντια και ένα κλεμμένο διαβατήριο. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.



Related Articles

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Χαμοστέρνας-Μέχρι πότε θα ισχύσουν;

Λόγω εκτέλεσης εργασιών αντιπλημμυρικής προστασίας, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο παράπλευρο της υπογειοποίησης, τμήμα της οδού

Μέχρι το 2030 θα ανοίξουν 26 πρατήρια υδρογόνου στην Ελλάδα – Νομοθετικές ρυθμίσεις για αρμόδια συνεργεία και μηχανικούς

Ορισμένες αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν στη γκάμα τους υδρογονοκίνητα μοντέλα, όπως για παράδειγμα η Toyota το Mirai και η Hyundai το ΝΕΧΟ.

Συνελήφθη διαρρήκτης αυτοκινήτων

Ίσως να έχει τύχει και σε εσάς να βρείτε σπασμένο κάποιο τζάμι του αυτοκινήτου σας και από μέσα να λείπουν