Breaking News

Έτσι καταστράφηκε ένα καινούργιο Tesla Model 3 (video)

Έτσι καταστράφηκε ένα καινούργιο Tesla Model 3 (video)

Δεν πρόλαβε να χαρεί το καινούργιο του Tesla Model 3 ο άτυχος ιδιοκτήτης του, καθώς αυτό υπέστη σημαντικές ζημιές λίγο μετά την αγορά του, έπειτα από μια πρόσκρουση.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε η ενσωματωμένη στο Model 3 κάμερα, ενώ κινούνταν φυσιολογικά στο δρόμο ξαφνικά ένα λευκό Honda Accord επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο ανακόβοντας την πορεία του.

Τόσο ο οδηγός του Model όσο και ο οδηγός του Accord πάτησαν φρένο, αλλά ήταν ήδη αργά και έτσι επήλθε μια σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση. Τα τζάμια του Accord έσπασαν και άνοιξαν οι πλευρικοί του αερόσακοι, ενώ εικόνα από το μέγεθος της ζημίας που έπαθε το Model 3 δεν έχουμε.

Λίγο πριν τη σύγκρουση φαίνεται ότι το Accord είχε ήδη χτυπημένο το εμπρός δεξί φτερό του, ενώ έγινε γνωστό ότι δεν ήταν ασφαλισμένο και ότι είχαν πάρει το δίπλωμα του οδηγού του. Επομένως ο ιδιοκτήτης του Tesla εναποθέτει προφανώς τις ελπίδες για αποζημίωση στη δική του ασφαλιστική εταιρεία. Διπλή ατυχία…


Tags assigned to this article:
AccordHondaModel 3Tesla

Related Articles

Ξεπάρκαρε το ΒΜW i8 και μπήκε μέσα στην αυλή του γείτονα (video)

Ένα supercar, όπως το ΒΜW i8, δε χρειάζεται να έχεις μόνο αρκετά χρήματα για να το αποκτήσεις, πρέπει να έχεις

Οδηγός απέφυγε ένα τρελό βαν την τελευταία στιγμή (video)

Ξεκάθαρα την τύχη με το μέρος τους είχαν οι επιβάτες του οχήματος που θα δείτε στο παρακάτω video, καθώς απέφυγαν

Γυναίκα κατέστρεψε τέσσερα περιπολικά που την καταδίωξαν (video)

Μάχη μέχρι το τέλος έδωσε μια 27χρονη προκειμένου να γλυτώσει τη σύλληψη από την αστυνομία. Στο παρακάτω video που κατέγραψε