Breaking News

Δυο φορτηγά Volvo μήκους 35 μέτρων θα διανύσουν 2.200 χλμ. (video)

Δυο φορτηγά Volvo μήκους 35 μέτρων θα διανύσουν 2.200 χλμ. (video)

Αυτό το ταξίδι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το μέγεθος του από κάθε απόψε είναι εντυπωσιακό.

Η αυστριακή εταιρεία Prangl λοιπόν, η οποία ειδικεύεται στις μεταφορές βαρέων εμπορευμάτων ναύλωσε δυο φορτηγά FH16 της Volvo που έχουν συνολικό μήκος 35 μέτρα έκαστο, καθώς μόνο τα τρέιλερ τους έχουν μήκος 22 μέτρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το πλάτος των κυλίνδρων που μεταφέρουν φτάνει τα 3,8 μέτρα.

Αποστολή τους είναι να μεταφέρουν το εμπόρευμα βάρους 38.000 κιλών ξεκινώντας από την Αυστρία και συνεχίζοντας μέσα από τη Γερμανία να φτάσουν στον προορισμό τους που βρίσκεται στη Σουηδία, αφού θα έχουν διανύσει 2.200 χλμ.

Παραλήπτης είναι η εταιρεία BillerudKorsnas, η οποία το 2019 θα είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συσκευασίας χαρτιού, ενώ οι κύλινδροι που μεταφέρουν τα φορτηγά της Volvo θα χρησιμοποιηθούν στην παραγωγική της διαδικασία.


Tags assigned to this article:
FH16Volvo

Related Articles

Το Volvo FH 540 που μεταφέρει ήρωες κινουμένων σχεδίων (video)

Όταν τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αντικρίζουν το συγκεκριμένο φορτηγό Volvo FH 540 ενθουσιάζονται, καθώς πάνω του

To Lexus LC στην ταινία Μαύρος Πάνθηρας (video)

Μια guest εμφάνιση θα πραγματοποιήσει το Lexus LC στην επερχόμενη ταινία με τίτλο «Μαύρος Πάνθηρας». Το ιαπωνικό coupe εμφανίζεται σε

Ένα αληθινό παζλ της Porsche 911 R

Αν νομίζετε ότι υπάρχουν μόνο ψεύτικα παζλ που απεικονίζουν αυτοκίνητα η συγκεκριμένη αληθινή Porsche 911 R έρχεται να σας διαψεύσει.