Breaking News

Αποκαλύφτηκε το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter

Αποκαλύφτηκε το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter

Οι φωτογραφίες που βλέπετε παρουσιάζουν για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου Mercedes Sprinter, το οποίο θα αποκαλυφτεί και εξωτερικά τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το γερμανικό βαν φαίνεται ότι διαθέτει στα εντός του καλύτερη ποιότητα υλικών, επανασχεδιασμένους διακόπτες, ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη στον πίνακα οργάνων, κυκλικούς αεραγωγούς και μια κεντρικά τοποθετημένη μεγάλη οθόνη. Παράλληλα το νέο Sprinter θα διαθέτει θύρες USB και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω WiFi hotspot.

Μέσω της υπηρεσίας Mercedes PRO τώρα ο επαγγελματίας οδηγός θα έχει πρόσβαση σε πληροφορίες που αφορούν την επόμενη διεύθυνση παράδοσης του εμπορεύματος, την κατάσταση του οχήματος και τις εργασίες συντήρησης του.

Το λανσάρισμα του νέου Sprinter θα ξεκινήσει την επόμενη άνοιξη, ενώ θα διατίθεται με ποικιλία μεταξονίων, αμαξωμάτων και χώρων φόρτωσης. Τέλος, αναφέρεται ότι το 2019 θα κυκλοφορήσει το ηλεκτροκίνητο eSprinter.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
eSprinterMercedesSprinter

Related Articles

Η μεταπολεμική μοτοσυκλέτα της Mitsubishi

Σε ανασυγκρότηση δυνάμεων προχώρησε η Mitsubishi μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αναζητώντας οικονομικές μεταφορικές ιδέες κυρίως για τους

To πρώτο SUV της Hyundai που θα έχει γκάζια (video)

To πρώτο της σπορ προδιαγραφών SUV ετοιμάζεται να αποκαλύψει σύντομα η Hyundai. O λόγος για το γνωστό Kona, το οποίο

Άνοδος το Μάιο στις πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων στην Ελλάδα

Πέρα από τις πωλήσεις των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων, ανοδικά κινήθηκαν το Μάιο στην εγχώρια αγορά και οι πωλήσεις καινούργιων φορτηγών