Breaking News

Αυτό είναι το παλαιότερο εν ενεργεία φορτηγό της DAF (video)

Αυτό είναι το παλαιότερο εν ενεργεία φορτηγό της DAF (video)

Τι και αν έχουν περάσει 34 χρόνια από τότε που το φορτηγό DAF 2100 ξεκίνησε να εργάζεται, συνεχίζει μέχρι και σήμερα να κολλάει ένσημα.

Ανήκει στον Ιρλανδό κτηνοτρόφο Τζον Τάρεντ, ο οποίος το αγόρασε στις 8 Μαρτίου του 1984 και από τότε έγινε αχώριστος συνεργάτης του. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video είναι το πολύτιμο εργαλείο του για τη μεταφορά των αγελάδων του.

Δηλώνει ότι απολαμβάνει την οδήγηση του, περισσότερο και από το επιβατικό του αυτοκίνητο, καθώς είναι αρκετά άνετο, ενώ πότε μέχρι τώρα δεν του έχει παρουσιάσει μηχανική βλάβη. Παράλληλα τονίζει πόσο εύκολες είναι ακόμα οι αλλαγές των ταχυτήτων στο μηχανικό κιβώτιο του φορτηγό του.

Τέλος, απευθύνει δημόσια πρόταση σε όποιον έχει παλιότερο από το δικό του φορτηγό της DAF ακόμα εν ενεργεία να το παρουσιάσει. H DAF αναζητά ανάλογες ιστορίες και φωτογραφίες από φορτηγά της που έχουν κατασκευαστεί τη δεκαετία του ΄90, ΄80 και ΄70 ή παλαιότερα, ώστε να δημοσιοποιήσει το υλικό στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.


Tags assigned to this article:
DAF 2100παλιό φορτηγό

Related Articles

Άνοδος στις πωλήσεις φορτηγών και πτώση στα λεωφορεία το Νοέμβριο

Με βάση τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ το Νοέμβριο του 2018 στην Ελλάδα πουλήθηκαν 655 καινούργια φορτηγά

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Τη φαρέτρα του Ranger ενίσχυσε η Ford, καθώς του έδωσε νέα «όπλα» για τη μάχη των pickup. Οπτικά το Ranger

Επένδυση 27,4 εκ. ευρώ για τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Όπως έχουν αναφέρει αρκετές φορές η επερχόμενη ηλεκτροκίνηση δε χτυπάει μόνο την πόρτα των επιβατικών αυτοκινήτων αλλά και μεγαλύτερων οχημάτων,