Breaking News

Έτσι λειτουργούν οι ψηφιακοί καθρέπτες του νέου Audi E-Tron (video)

Έτσι λειτουργούν οι ψηφιακοί καθρέπτες του νέου Audi E-Tron (video)

Πρόσφατα η Audi μας ενημέρωσε ότι το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο E-Tron δε θα διαθέτει κλασσικούς πλευρικούς καθρέπτες, αλλά δυο μικρές κάμερες στις εμπρός πόρτες που θα προβάλουν την εικόνα που καταγράφουν.

Αυτό θα συμβαίνει σε δυο οθόνες αφής 7 ιντσών που θα είναι ενσωματωμένες στα πάνελ των εμπρός θυρών. Με το παρακάτω video η γερμανική εταιρία με σήμα του τέσσερις ενωμένους κύκλους μας δείχνει πως θα λειτουργεί στην πράξη το εν λόγω σύστημα.

Δείτε λοιπόν πόσο απλό στη χρήση είναι και πόση ευκρίνεια εικόνας παρέχει στον οδηγό, ο οποίος γνωρίζει ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει αριστερά και δεξιά του οχήματος.

Το εσωτερικό του νέου E-Tron συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δυο μεγάλες οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα από τις οποίες ελέγχονται όλες οι λειτουργίες του οχήματος.

Παράλληλα το νέο E-Tron θα μπορεί να εξοπλιστεί με ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηχοσύστημα της Bang&Olufsen με 16 ηχεία και ισχύ 705 Watt.


Tags assigned to this article:
AudiE-Tronψηφιακοί καθρέπτες

Related Articles

Πού τοποθετήθηκαν 166 βάσεις για φόρτιση ηλεκτροκίνητων οχημάτων;

Ένα σημαντικό βήμα προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης έκαναν οι Jaguar-Land Rover, καθώς εγκαινίασαν το μεγαλύτερο σταθμό φόρτισης στη Βρετανία.

Οι ηλεκτρικές Mercedes αποκτούν πρόσβαση στους φορτιστές της Tesla

Η Mercedes γνωρίζει ότι κομβικό ρόλο για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση παίζει η επέκταση του δικτύου με τους σταθμούς φόρτισης.

Με οθόνη αφής μέχρι και στο τιμόνι το νέο Byton M-Byte

Παρατηρώντας το εσωτερικό του νέου Byton M-Byte νομίζεις ότι στο πάνω τμήμα του ταμπλό του έχει τοποθετηθεί μια τηλεόραση. Ωστόσο