Breaking News

Νταλίκα παρασέρνει αυτοκίνητο σε διασταύρωση (video)

Νταλίκα παρασέρνει αυτοκίνητο σε διασταύρωση (video)

Όσο προσεκτικά και να οδηγεί κανείς υπάρχουν κάποιου είδους συγκρούσεις που δυστυχώς δεν είναι στο χέρι σου να τις αποφύγεις.

Η οπίσθια σύγκρουση είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, καθώς σου έρχεται εντελώς άξαφνα. Στο παρακάτω video λοιπόν θα παρακολουθήσετε μια νταλίκα να παρασέρνει ένα αυτοκίνητο σε διασταύρωση και να το σπρώχνει από πίσω για αρκετά μέτρα.

Προφανώς ο οδηγός της νταλίκας ήταν αφηρημένος και είδε τελευταία στιγμή το σταματημένο λευκό sedan, ενώ η ολισθηρότητα του δρόμου λόγω βροχής δεν επέτρεψε στο βαρύ όχημα, που ήταν φορτωμένο με αυτοκίνητα, να φρενάρει έγκαιρα.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια μητέρα με το γιο της, ενώ ευτυχώς κανένας από τους δυο δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Το περιστατικό αυτό συνέβη στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στο Τενεσί.


Tags assigned to this article:
Νταλίκαοπίσθια σύγκρουση

Related Articles

Ντόμινο συγκρούσεων από μεγάλο φορτηγό (video)

Χάος προκλήθηκε σε διασταύρωση όταν ένα κόκκινο Buick Encore, γνωστό σε εμάς ως Opel Mokka, δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή

Μακελειό έγινε στους ελληνικούς δρόμους και το Φεβρουάριο

Δυστυχώς η λέξη μακελειό είναι αυτή που ταιριάζει για ακόμα μια φορά όταν περιγράφουμε την τραγική κατάσταση των ελληνικών δρόμων.

Έκρυψαν πάνω από 12 κιλά ηρωίνης μέσα στη ρεζέρβα αυτοκινήτου (βίντεο)

Για ακόμα μια φορά οι διακινητές ναρκωτικών ουσιών δημιούργησαν «κρύπτες» σε αυτοκίνητο, προκειμένου να μεταφέρουν το παράνομο εμπόρευμα τους. Στη