Breaking News

Το Dacia Duster μετατράπηκε σε τανκ (video)

Το Dacia Duster μετατράπηκε σε τανκ (video)

Το Dacia Duster είναι δημοφιλές όχι μόνο για την προσιτή του τιμή, αλλά και για τις εκτός δρόμου ικανότητες του ειδικά στην τετρακίνητη έκδοση του.

Το συγκεκριμένο πορτοκαλί Duster ωστόσο που θα δείτε στο παρακάτω video προχωράει στην κυριολεξία αρκετά βήματα πιο πέρα σε κάθε δύσβατο έδαφος, καθώς οι τροχοί του έχουν αντικατασταθεί με ερπύστριες.

Δε γνωρίζουμε αν έχει υποστεί και άλλες τροποποιήσεις, για παράδειγμα στην ανάρτηση του, ωστόσο ξέρουμε ότι εμφανίστηκε στην Έκθεση Άμυνας και Αεροδιαστημικής στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες οι ερπύστριες τοποθετήθηκαν στη Ρουμανία από την εταιρία ACF Track, ενώ το σχετικό κόστος έφτασε 11.000 ευρώ. Σημαντικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι αγοράζει το Duster επειδή είναι οικονομικό, ωστόσο εξασφαλίζει ότι κανένα εμπόδιο δεν πρόκειται να σταματήσει την πορεία του.

Στα αρνητικά είναι ότι ο χειρισμός του εν λόγω Duster πίσω από το τιμόνι λογικά πρέπει να έχει γίνει αρκετά δύσκολος, ενώ είναι αμφίβολο αν μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

To Peugeot 208 των 66.000 ευρώ!

Μια τόσο υψηλή τιμή για ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, όπως το Peugeot 208, δε δικαιολογείται, ωστόσο υπάρχει εξήγηση. Δεν πρόκειται

To Fiat Panda Waze αποφεύγει δρόμους με κίνηση

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς Fiat Panda, όπως είναι ξεκάθαρο και από την ονομασία της, ενσωματώνει τη δημοφιλή εφαρμογή Waze.

H νέα BMW X2 γιορτάζει το Χάλογουιν

Απόψε, το βραδύ της 31ης Οκτωβρίου, γιορτάζεται παραδοσιακά το Χάλογουιν, ενώ στο κλίμα φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά