Breaking News

Τι κάνουν συγκεντρωμένα 365 Fiat Panda;

Τι κάνουν συγκεντρωμένα 365 Fiat Panda;

Η απάντηση είναι απλή, γιορτάζουν το πόσο δημοφιλή και πολλά είναι.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι η δεύτερη συγκέντρωση “Panda a Pandino” κατάφερε να συγκεντρώσει 365 Fiat Panda. Εκεί λοιπόν υπήρχε ένα Panda για κάθε μέρα του χρόνου. Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι στην πρώτη συνάντηση των Panda πέρυσι είχαν φτάσει 200 παλαιοτέρα και νεότερα μοντέλα.

Η μάζωξη των Panda πραγματοποιήθηκε στην πόλη Pandino, η οποία βρίσκεται στη βόρεια Ιταλία, ενώ επιλέχτηκε προφανώς λόγω κοινού ονόματος με το μικρό μοντέλο. Συγκεκριμένα το ραντεβού τους δόθηκε στις 24 Ιουνίου μπροστά από το κάστρο Pandino, το οποίο χτίσθηκε στα μέσα του 1300, ενώ από εκεί τα Panda ξεκίνησαν μια παρέλαση σε κοντινά χωριά, καλύπτοντας μια διαδρομή 27 χλμ.

Πολλά Panda ταξίδεψαν για το σκοπό αυτό στην Ιταλία από Γερμανία, Βέλγιο, Ισπανία, Βρετανία και Αυστρία. Εντυπωσιακή είναι η πανοραμική φωτογραφία που δείχνει δεκάδες Panda να έχουν σχηματίσει το όνομα τους. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και  η νέα έκδοση Waze του Panda για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι το Panda από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα έχει πετύχει πάνω από 7,5 εκατομμύρια πωλήσεις.


Tags assigned to this article:
FiatPandaPandino

Related Articles

Ζωντανό ένα από τα μόλις 12 Volkswagen Ghia 1600 Type 34 Convertible

Εκλεκτά κομμάτια από τη συλλογή των κλασικών της μοντέλων θα βγάλει η Volkswagen προκειμένου να τα θαυμάσει από κοντά το

Κυκλοφορούν και οπλοφορούν τα νέα περιπολικά Mazda 6 της Ελληνικής Αστυνομίας

Το μηχανοκίνητο στόλο της αναβαθμίζει διαρκώς η Ελληνική Αστυνομία, με το τελευταίο της απόκτημα να αφορά 26 νέα περιπολικά Mazda

O πρώτος αγοραστής του νέου Volkswagen T-Roc R

Αν έχετε βάλει στο μάτι το νέο Volkswagen T-Roc R, το οποίο συνδυάζει τις επιδόσεις ενός σπορ μοντέλου και την