Breaking News

Δείτε λάβα ηφαιστείου να καταπίνει ένα Ford Mustang (video)

Δείτε λάβα ηφαιστείου να καταπίνει ένα Ford Mustang (video)

Το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη ξύπνησε θυμωμένο, αναβλύζοντας από τα έγκατα της γης την καυτή και παχύρευστη του λάβα ύψους έως και τριών μέτρων, στο πέρασμα της οποίας δε γλυτώνει τίποτα.

Η ενεργοποίηση του ηφαιστείου έγινε μετά από ένα σεισμό της κλίμακας των 6,9 Ρίχτερ, που ήταν ο ισχυρότερος που έχει σημειωθεί εκεί τα τελευταία 40 χρόνια.  Μέχρι τώρα έχουν καταγράφει 26 καταστροφές σπιτιών, με τις Αρχές να έχουν εκκενώσει την περιοχή. Παράλληλα από τον ξύπνημα του ηφαίστειου εκκρίνονται πέτρες σε απόσταση μέχρι και 61 μέτρων.

Προφανώς ο ιδιοκτήτης του ασημί Ford Mustang τέταρτη γενιάς που θα δείτε στο παρακάτω video εγκατέλειψε την περιοχή πολύ γρήγορα και δεν πρόλαβε να το απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη.

Το αποτέλεσμα ήταν η καυτή λάβα, η θερμοκρασία της οποίας κυμαίνεται από 700 έως 1.200 βαθμούς Κελσίου, να καταπιεί αργά και βασανιστικά ολόκληρο το Mustang μέχρι να το εξαφανίσει.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Οδηγός απέφυγε ένα τρελό βαν την τελευταία στιγμή (video)

Ξεκάθαρα την τύχη με το μέρος τους είχαν οι επιβάτες του οχήματος που θα δείτε στο παρακάτω video, καθώς απέφυγαν

Κυρίες, η Citroen έφτιαξε ένα ποδήλατο αποκλειστικά για εσάς!

Πάντα εναρμονισμένη με τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής η Citroen αντιλαμβάνεται ότι η πανδημία άλλαξε και τον τρόπο των μετακινήσεων

Ξήλωσε ολόκληρη την οροφή ενός Range Rover Velar

Ο πιο γκαφατζής οδηγός φορτηγού του μήνα είναι σίγουρα αυτός που ανέλαβε τη μεταφορά του κόκκινου Range Rover Velar που